Nyutexaminerad Civilingenjör inom IT

Nyutexaminerad Civilingenjör inom IT

Vill du arbeta på en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och vara med att bidra till ett hållbart samhälle? Vi söker nu Master studenter inom IT för en traniee tjänst.
Dina arbetsuppgifter

Om företaget
Kunden är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos dem får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. De erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Mer information vid eventuell intervju!
Din profil

Om oss

I denna tjänst kommer du att få chansen att utvecklas inom programmering, säkerhet eller nätverk. I tjänsten som junior IT-ingenjör hos vår kund ges du bland annat möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och tillsammans med ditt team arbeta tätt för att säkerställa bästa möjliga system. Du arbetar med förvaltning, vidareutveckling och viss nyutveckling av kundens applikationer för internt bruk.

Företaget har genomgått en modernisering av sin applikationsarkitektur och utvecklingsmiljö. Du kommer därför att arbeta agilt i Azure devops med CI/CD pipelines, där ni utvecklar och hanterar deras mikrotjänster med hjälp av tekniker såsom .Net C#, entity framework. Kafka, grpc och GraphQL.

Avdelningen du kommer är uppdelad i ett antal enheter, Business IT Solutions, Engineering IT Solutions, IT Operation, IT Support samt ett Project Management Office. Du kommer ingå i gruppen Application Development som är en del av Business IT Solutions. Teamet består av 14 medarbetare med roller som integratörer och full stack-utvecklare som arbetar med att stötta verksamhet med alla interna system. Här ges du möjligheten att arbeta i en modern utvecklingsstack med tekniker i framkant.

Din profil

Skallkrav:
  • Masterutbildning inom IT
  • Kunskap inom något programmeringsspråk
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
Meriterande:
  • Kafka
  • GraphQL
  • GRPC
  • React
  • Kubernetes
  • Entity Framework
För att passa in i rollen är du noggrann i ditt arbete och du värdesätter hög kvalité i det du utför. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga, arbetar strukturerat och känner stort ansvar för de uppgifter du åtar dig.

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse - Juni - Augusti

Ort: Stockholm, Kungsholmen

Arbetstider: Kontorstider med flex

Omfattning: Heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 26 juni 2021 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.