Nyfiken civilingenjör till Nordens främsta akustikföretag sökes!

Nyfiken civilingenjör till Nordens främsta akustikföretag sökes!

Vill du arbeta i ett specialistföretag med fokus på akustik, buller och vibrationer? Då har Framtiden AB en spännande tjänst till dig.

Dina arbetsuppgifter

Som akustiker hos vår kund kommer du ingå i ett team på 6-7 personer. Arbetsuppgifterna kan variera utifrån projektets storlek och inriktning, exempelvis att göra kontrollmätningar på äldre hus som ska byggas om, att göra slutbesiktningar på industrier och att beräkna trafikbuller. Du utgår ifrån kontoret som är beläget centralt på Södermalm och du kommer även spendera en del tid ute hos kund. Du kommer arbeta med akustiska instrument som du blir upplärd i av dina kollegor gällande hur dessa kalibreras och installeras på korrekt sätt. Programmen som används är bl a Soundplan.

Mer information ges vid intervjutillfälle.

Din profil

Vi söker dig som har ett starkt intresse för akustik, är bra på att kommunicera och trivs att arbeta i grupp.

Skallkrav:
  • Civilingenjör med minst en akustikkurs
  • B körkort
  • Svenska i tal och skrift
Villkor

Startdatum: Augusti 2019
Placeringsort: Stockholm
Arbetstider: kl 8-17
Omfattning: 100%

Urval ges löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan omgående!
Mer info
Kontaktperson Max Adsjö
Telefon 0722311878
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett fristående och renodlat specialistföretag med akustik, buller och vibrationer som kompetensområde. Tack vare deras ständiga fokus på yrkesmässig kompetens, kostnadseffeftivitet och god kundhantering är de med och bidrar till Norges största och mest prestigefyllda akustiska uppdrag. Kunden har sju kontor i Norge och Sverige, med huvudkontor i Oslo, och i Sverige ligger kontoren i Göteborg och Stockholm. Bolaget har idag 87 anställda och 7 av dem sitter på kontoret i Stockholm. Vår kund har en väldigt hög erfarenhetsnivå inom just akustik. Som nyanställd kommer du få en mentor och företaget har även en intern skola för att höja kompetensen in house.

Mer information ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.