Nyexaminerad konstruktör som vill jobba med smart design för intelligent byggande?

Nyexaminerad konstruktör som vill jobba med smart design för intelligent byggande?

Vill du vara med i en teknisk revolution med fokus på smart design för intelligent byggande och byggnader?

I detta team värderas flexibilitet, lärande och framförallt att ha roligt! Det du ritar och konstruerar, är projekt som tar oss ett steg närmare framtidens smarta städer, mot ett bättre inneklimat och energi-smartare användning!

Dina arbetsuppgifter

Som titeln lyder är dina primära arbetsuppgifter konstruktion. Du tar fram planritningar och driftkort i olika nivåer där fokus ligger på ny teknik, övervakning, automation och styrteknik mot smarta fastigheter. Projekten kan vara nationella och internationella samt variera i storlek och omfattning. Detta gör att du som nyexaminerad kommer få en grym start på karriären.

Känns det som du behöver lite stöd i början? Ingen fara - vår kund lovar att ta hand om dig och lära dig allt de kan!

Din profil

Kunskaper inom CAD
Relevant utbildning exempelvis, byggnads-, automation- eller energiingenjör.
Svenska i tal och skrift

Meriterande är om du har någon form av arbetslivserfarenhet eller inom fastighet eller byggbranschen innan dina studier.

Personligheten; är det viktigt?
VI letar efter en riktigt skön person som vill jobba i branschen och som älskar att utvecklas! Du har ett driv och är uppsökande som person. Med uppsökande menar vi att du har en bra social kompetens, du har lätt att hitta på nya saker och helt enkelt tycker om att jobba och bidra för ditt teams bästa.

Villkor

Start: 29/8 2018
Placering: Stockholm

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 juli (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett "ganska" stort företag med ungefär 15 500 anställda i Europa. Alla jobbar inte med intelligent byggande utan lite olika discipliner inom samhällsbyggnad.

Om vi tittar närmare på gruppen denna tjänst berör innehåller den 8 glada kolleger. Med hög kompetens inom konstruktion, digitalisering, övervakning, styr och automation samt glädje i sitt arbete, bidrar gruppen till att smarta städer och fastigheter ständigt utvecklas. Det är ju bra!

I övrigt finns det gott om förmåner och roligheter på bolaget som vi gärna berättar mer om vid en eventuell intervju.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.