Nyexaminerad ingenjör som vill jobba som mätkonsult och geoteknik!

Nyexaminerad ingenjör som vill jobba som mätkonsult och geoteknik!

VIll du arbeta i ett varierande jobb och har intresse för geoteknik, mark och berg?

Är du dessutom teknikst intresserad och gillar att vara ute där det händer?

Då rekommenderas du att söka denna tjänsten...

Dina arbetsuppgifter

I rollen som mättekniker kommer du att vara ute på fält och arbeta med kontinuerlig mätning av högsta precision.
Din vardag är varierande och teknikerna som du kommer lära dig är många!
Största delen av din tid är du ute tillsammans med en kollega och hjälper kunderna med deras problematik, men en del av arbetet innebär också att du hanterar och redovisar mätresultaten.
  • Kontrollera mätning ute på fält
  • Installera och underhålla mätinstrument
  • Redovisa resultat och övrig hantering av projekt
Din profil

Skallkrav
Ingenjör/KY-utbildning med inrikt. geoteknik, berg, mark, el, automation, teknik/underhållsarbete eller motsvarig arbetslivserfarenhet
  • B-körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Vår kund söker dig som aldrig kompromissar på säkerheten och är noggrann ut i fingerspetsarna.
Kvalitet är a och o och såväl hållbarhet och ett långsiktighetstänk.
I rollen som mättekniker för vår kund är det viktigt att du har en nyfikenhet för arbetsområdet och tycker om att samarbeta med kunder samt medarbetare.

Villkor

Start: Omgående alt. Efter överenskommelse
Placeringsort: Stockholm
Omfattning: Heltid med Flex med ev. resor i tjänsten

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 juli (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med avancerade mätningar och utmärker sig inom sin bransch genom att de tar sig an de allra tuffaste uppdragen. Att alltid leverera med högst kvalitet är därför ett måste och de har företaget gjort i över 50 år inom sin bransch. Deras specialistområden är miljö, jord berg och vatten och de tillhandahåller rådgivning, design och konstruktionslösningar. För den här tjänsten kommer du arbeta för företagets dotterbolag och utgå från deras stockholmskontor. Du kommer vara en del av ett team på 5 personer som främst arbetar med projekt inom infrastruktur.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.