Nyexaminerad högskole- eller civilingenjör med inriktning mot energiteknik och VVS sökes!

Nyexaminerad högskole- eller civilingenjör med inriktning mot energiteknik och VVS sökes!

För att passa i denna tjänst vill du lösa problem och frågeställningar inom fastighetsbranschen och VVS.
Vi tror att du har ett intresse av detektivarbete och konstruktion samtidigt som du brinner för framtidens energimål.

Dina arbetsuppgifter

Som VVS och energitekniksingenjör hos vår kund kommer du arbeta med olika projekt mot fastigheter. Du kommer beräkna på system, rita och lösa problem. Vår kund jobbar mot fastighetsbranschen och typiska fastigheter är sjukhus, industrianläggningar, tunnelbanan, skolor och liknande. I en inledande fas kommer du bli tilldelad en handledare och få utbildning inom deras system. Vi är väldigt måna om att du som nyexaminerad får bästa möjliga start i karriären. Så småningom kommer du få mer och mer ansvar och hos denna kund finns många utvecklingsmöjligheter framöver. En VVS-ingenjör hos vår kund innebär mångt om mycket att vara spindeln i nätet och att kunna kommunicera och hitta lösningar på olika problem som fastigheten står för. När du är inne i rollen är rådgivning mot kund en viktig del.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskole- eller civilingenjör mot Energi, maskin, bygg. (vi letar efter dig som har ett genuint intresse för fastigheter och energi!)
  • Svenska i tal och skrift
Det är även bra om du:
  • Har haft ett relevant extrajobb inom fastigheter, eller likande
  • Har erfarenhet av autoCAD eller revvit (grundläggande)
Som person? Vi tror att en social och kommunikativ tjej eller kille med rätt intresse är precis vad som behövs i denna grupp. Du är nyfiken och engagerad och vill lära dig allt du kan!

Villkor

Start: Enligt överrenskommelse (omgående)
Placering: Stockholm

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0707722459
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 nov (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett internationellt teknikkonsultbolag som erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. De arbetar inom olika divisioner och områden. För denna tjänst kommer man tillhöra ett affärsområde som arbetar mot el, tele och VVS. De är cirka 135 personer i Stockholm och gruppen du kommer tillhöra är cirka 12 personer i blandade åldrar.

Gruppen är öppen och social och vill ha in en ny kollega som kan växa och utvecklas med dem.

Mer om rollen och gruppen lämnas vid en eventuell intervju

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.