El-konstruktör sökes till globalt konsultbolag!

El-konstruktör sökes till globalt konsultbolag!

Är du utbildad med inriktning mot el och CAD?
I så fall är du välkommen att söka denna tjänst.

Dina arbetsuppgifter

Som junior konsult och ny i rollen som el-konstruktör kommer du få snabb insikt i hur erfarna el-konstruktörer arbetar. Dina uppgifter handlar till stor del om att arbeta i MagiCAD och Revit. Du kommer att rita på delar i större projekt till en början. Konstruktörsrollen ger en bred grund och kommer med tiden ge ett större ansvarsområde. Att arbeta hos vår kund innebär att arbeta med många olika typer av beställare och projekt, både i storlek och karaktär. Professionell utveckling i konsultrollen är inte bara en möjlighet utan en förutsättning.

Din profil

Skallkrav
  • Relevant teknisk utbildning som YH, högskole- eller civilingenjör med inriktning mot elkraft eller motsvarande.
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande
- Entreprenörsbakgrund, installationsbakgrund, elektriker bakgrund

För att trivas i rollen som el-konstruktör hos vår kund krävs det att du är social, analytisk och har förmågan att få arbetsuppgifter genomförda. Du ska ha ett engagemang, driv och en vilja att lära dig nya saker. Ha god förståelse för kunders olika förutsättningar och ett affärsmässigt tänk.

Det är viktigt att vilja göra affärer, vara naturligt engagerad i kunders verksamheter och ta ansvar för kundernas utmaningar.

Att dela med sig av sin kompetens och erfarenhet ser vår kund som en självklarhet.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett nationellt och internationellt teknikkonsultbolag som erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. I Sverige erbjuder vår kund ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, geografisk IT och industri. I gruppen som du kommer arbeta i är det idag ca 15 personer. Gruppen är redo att ta hand om en junior konstruktör och ser fram emot att ge allt för att få denna att lyckas!

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara provanställd hos oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.