Javautvecklare till företag inom säkerhet och identitet

Javautvecklare till företag inom säkerhet och identitet

Har du kunskap inom Java och vill arbeta i en kreativ och framåtsträvande miljö? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som Javautvecklare arbetar du i ett team på idag 6 personer med mjukvara inom identitet och certifikat. Teamet är tillsammans delaktiga i hela processer från det att tjänsten sålts in till dess att den ska levereras och har tillsammans ett helhetsansvar för varje projekt inom sitt område.

Din profil

Vi söker dig som älskar att arbeta i grupp då alla projekt görs tillsammans. Som person är du flexibel, hungrig och har ett brinnande intresse för teknik.

Skallkrav:
  • Kunskap inom Java
  • Högskoleutbildning inom datavetenskap eller liknande
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • PKI-kunskaper
  • Kunskaper inom Docker
Villkor

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Jennifer Pettersson
Telefon 0722408184
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 nov (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett innovativt och snabbväxande företag som utvecklar identitets- och säkerhetslösningar för fysisk och digital access. Det är ett globalt företag med 300 medarbetare utspridda i Europa, USA och Indien samt ett globalt partnernätverk. Företagets mission är att bidra till att skapa ett säkert samhälle och deras helhetslösning är kompatibel till de flesta system för fysisk och digital access.

Företaget sitter i ljusa, moderna lokaler i Stockholm och är nu under en tillväxtresa som erbjuder rätt person stora utvecklingsmöjligheter. De har ett stort fokus på laganda både i det dagliga arbetet samt runtomkring, därmed är aktiviteter med kollegor utanför arbetstid vanligt förekommande.

Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.