Nu söker vi en junior systemadministratör!

Nu söker vi en junior systemadministratör!

Vi söker en positiv, kommunikativ och driven person som vill jobba i mindre team i centrala Stockholm.

Vad brinner du för?

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Systemadministratör kommer du att tillhöra bolagets IT-avdelning och arbeta med kunder, partners och leverantörer i Europa. Kontoret är placerat centralt, ett stenkast från Odenplan. Fokus ligger på att stötta de interna processerna kring bolagets system. Som systemadministratör hos vår kund kommer rollen vara bred inom IT-området. Du kommer ha varierade uppgifter och rollen är anpassningsbar då tjänsten i bolaget är ny. Efter tid kommer du kunna utveckla rollen mer, driva utvecklingsprojekt och vara en del av bolagets infrastruktur inom deras system.

Mer konkreta arbetsuppgifter kan vara:
  • Hantera stordata i databaser samt Excel
  • Säkerställa tillgängligheten för interna system
  • Användarsupport
  • Utvecklingsprojekt
  • Kontakt med externa leverantörer
Denna tjänst passar dig som är analytisk utav dig och gillar att ta fram information.
Mer information om rollen ges vid en eventuell intervju!

Din profil

Skallkrav:
Svenska och engelska i tal och skrift
Bra kunskap i Excel

Meriterande:
Erfarenhet av Scripting
Erfarenhet i Wordpress

Som person är du analytiskt lagd, positiv och utåtriktad, Du gillar att ha kontakt med människor, är kommunikativ och inte rädd för att våga fråga.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Stockholm

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund ägs och drivs med en kraftig entrepreneurial känsla med huvudsakliga affär att generera och sälja leads / kontaktuppgifter. Vår kund samlar in kundprospekt som du kan bearbeta via t.ex. telemarketing, e-postutskick, sms, nyhetsbrev eller direktreklam. Dem utvecklar hela tiden nya tekniker för att skapa kvalitativa kundprospekt med ett genuint intresse eller behov för just kundens produkt eller tjänst.

Vår kund jobbar aktivt med att bli ett av Nordens mest kvalitativa leverantörer av leads / kundunderlag för företag. Huvudsakligen jobbar dem med leads inom B2C, men har även en större databas med information inom B2B.

Samtliga medarbetare jobbar tillsammans, men är uppdelade i olika avdelningar såsom IT, Projekt/Produkt samt Affärsutveckling. I rollen som Systemadministratör kommer du att tillhöra bolagets IT-avdelning.

Mer information ges vid en eventuell intervju!

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.