Nu söker en av Sveriges bästa arbetsgivare en junior geoprojektör!

Nu söker en av Sveriges bästa arbetsgivare en junior geoprojektör!

Tycker du om att arbeta i projektform och har dessutom ett intresse för projektering? Vill du på sikt utveckla dina kunskaper om geoteknik och vara en del av en av Sveriges bästa arbetsgivare?
Tveka då inte att söka denna tjänst redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som junior projektör får du insikt i hur de erfarna geoteknikerna arbetar. Rollen ger dig en bred grund och allt eftersom du lär dig kommer du få mer ansvar och kan på sikt hålla i egna projekt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara;
  • Projektering i geotekniska uppdrag, förstudie och planeringsfas i projekten.
  • Utreda undersökningsprogram.
  • Rita efter framtagna beräkningar ur mark och jordlager.
  • Genomföra kommunikation mellan fält och kontor.
  • Redovisa ritningar i projekt.
  • Ingå i projektmöten.
I framtiden har du alla möjligheter att ta dig an större projekt och utvecklas i din roll. Företaget erbjuder noga introduktion för att du ska få en övergripande förståelse för olika delar i projekten.
Vi tror att du vill lära dig mer om olika program så som Civil 3D, GeoSuite, BIM, Microstation och Arkgis.

Arbetsuppgifterna är projektberoende och kan innebära att vissa av projekten kräver mer miljötänk, 3D-modellering i BIM eller helt enkelt rena konstruktionsuppdrag.

Din profil

Din profil
Skallkrav:
- Relevant teknisk utbildning som högskoleingenjör eller civilingenjör.
Ex utbildningar: Väg & Vatten / Samhällsbyggnad, Byggnadsingenjör
  • Svenska i tal och skrift.
  • Intresse för Geoteknik
Meriterande:
- Arbetslivserfarenhet från tex, sommarjobb, exjobb eller praktik.

För att trivas i rollen som geokonstruktör krävs det att du är social, analytisk och har förmågan att få saker och ting genomförda. Du ska ha ett driv och en vilja att lära dig nya saker. Ha god förståelse för kund och kunders olika situationer och ha ett affärsmässigt tänk i ditt arbete.

Villkor

Start: Englit överenskommelse
Placering: Stockholm
6 månaders provanställning tillämpas
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett internationellt teknikkonsultföretag som erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll.
I Sverige erbjuder vår kund ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, geografisk IT och industri.
Kundens experter inom geoteknik vet det mesta om tekniska egenskaper i berg och jord, samt vilka konstruktioner som lämpar sig för olika förhållanden. Med olika typer av geotekniska undersökningar kan de bestämma jordens eller bergets egenskaper och säkerställa en säker och kostnadseffektiv projektering.

I gruppen som du kommer arbeta i är det idag 8 personer, du kommer under en inledande period bli tilldelad en handledare.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.