Nätverksingenjör till AFRY

Nätverksingenjör till AFRY

Dina arbetsuppgifter

Du kommer jobba i en sektion med högt tempo som består av cirka 20 medarbetare med blandad kompetens samt erfarenhet. Du kommer bli väl omhändertagen med introduktion samt hjälp av kollegor.

Arbetsuppgifterna kommer vara varierande med stöttning av uppdrag av dina seniora kollegor där ni tillsammans arbetar för att nå resultat. Man kommer även arbeta med att köra scripter samt konfigurera utrustning.

Om företaget


AFRY Digital Solutions är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi industri och infrastruktur. AFRY skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Företagsbasen ligger i Europa och deras kunder finns över hela världen.

Din profil

Vi ser att du som söker är kommunikativ och gillar att arbeta i grupp samt individuellt. Du får gärna ha ett genuint intresse kring Teknik och nätverk.

Man kommer arbeta i en högpresterande grupp och det är viktigt att man är driven och lösningsfokuserad som person.

Skallkrav:
  • Högskola-/ Civilingenjörsutbildning inom radio, datavetenskap, informationsteknologi eller motsvarande
  • Någon form av kunskap kring Cisco Certifieringar
  • Engelska och svenska i tal och skift
  • Grundläggande kunskap inom något programmeringsspråk mot nätverk ex. Phyton, Ansible mm.
Meriterande:
  • Kunskap inom IT-säkerhet
  • Kunskap inom molntjänster
  • Kunskap inom devnet, DevOps, VMWare
Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Stockholm

Arbetstider: 8-5

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.