Montör sökes till tjänst inom bilelektronik!

Montör sökes till tjänst inom bilelektronik!

Har du passion för bilar och intresse för mekaniska arbeten? Har du gymnasiekompetens inom Elektronik eller Mekanik? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som montör hos vår kund i Kista har du mycket varierande uppgifter. Från felsökning till att montera taxametrar och alkolås. I verkstaden tar du och dina kollegor emot taxibilar bland annat, som har ett identifierat fel med deras taxametrar. Här får du chans att arbeta mycket med att plocka isär, identifiera elektriska problem samt lösa dem på plats. Utöver detta får du även arbeta med större bilar och installationer så som flak och inredning, samt på längre sikt installera alkolås. Under en inledande tid kommer du att ha en handledare vid sidan tills dess att du blir självgående.

Din profil

För att lyckas i denna roll ser vi att du brinner för mekaniskt arbete med bilar!
Du har fullständig gymnasieutbildning tex inom Elektronik eller Mekanik och förstår hur denna typ av arbeten med bilar kräver fingerfärdighet och delikat behandling. På sikt kommer du få utrymme att växa i din roll så det är viktigt att du visar framfötterna och viljan att utvecklas.

Skallkrav;
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift
  • Datavana
  • Gymnasieutbildning exempelvis inom Elektronik eller Mekanik
  • Intresse för el
Meriterande;
Tidigare erfarenhet som mekaniker

Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Stockholm, Kista
Arbetstider: Vardagar 7-16, 8-17 eller 9-18 samt en lördag i månaden 9-12
Omfattning: Heltid
Intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Transport & Logistik, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 feb 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett familjeägt bolag som grundades för 40 år sedan. De har över 4500 avtalskunder och är ca 30 anställda. Deras primära tjänster ligger inom installationer av taxametrar och alkolås, olika bilelektroniska lösningar från enskilda fordon till små och stora fordonsflottor.
De har två stycken ackrediterade verkstäder i Stockholm på varsin sida av staden.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.