Montör med kunskaper kring fräs och svarv sökes till spännande bolag!

Montör med kunskaper kring fräs och svarv sökes till spännande bolag!

Har du erfarenhet av montering samt gillar att arbeta med svarv och fräs? Vi söker dig som har förmågan att ta eget ansvar för ditt arbete och som vill arbeta på ett världsledande företag inom tillverkande industri där personalens välmående är i stort fokus.
Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kan variera mellan standard- och specialmontage där du tar fram uppdrag utifrån en prioritetslista i det interna affärssystemet SAP. Därefter ansvarar du för montage och precisionsbearbetning av produkt utifrån befintlig ritning. Vidare är du delaktig i att kontrollera produkten för att säkerställa kvalité och funktion. Du är även ansvarig för de svarv- och fräsrelaterade ändringar som efterfrågats vid kundanpassade beställningar. Vid behov är du även delaktig i arbetet på andra arbetsstationer.

Vanliga arbetsuppgifter:
 • Jobba i SAP efter prioriterade aktiviteter/jobb i arbetslistan
 • Därefter tar man fram en ordermapp som man skannar in för att kunna börja jobba med den specifika detaljen, alt börja montera direkt
 • Detta inkluderar b la. en ritning, den används för att se korrekta mått när man ska fräsa eller svarva
 • I ordermappen finns även en mall som följs vid montering av referenssystemet
 • När man är klar med monteringen skickas den vidare till kontrollen alt. direkt till packning
Din profil

För att passa in i rollen ser vi att du som söker tycker om att arbeta fokuserat och noggrant. Du är kvalitetsmedveten och trivs med att arbeta under ansvar. Här trivs du som vill vara en del av ett sammansvetsat team där du bidrar med positiv energi till dina kollegor. Du trivs i en flexibel roll och tvekar inte att hugga tag när dina kollegor behöver hjälp.

Skallkrav:
 • Svenska i tal och skrift
 • Erfarenhet av svarv och fräs (manuella maskiner)
 • Kunna läsa av ritningsläsning (mekaniska ritningar)
 • Kunskap i handhavande av mätdon så som mikrometer, höjdmätare, mätklocka, etc.
 • Datorvana
Meriterande:
 • Engelska
 • Tekniskt intresse
 • Erfarenhet av montering inom verkstadsindustrin
Villkor

Start: Omgående
Arbetstider: 7-16, flex mellan 06-09
Plats: Stockholm, Vällingby
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 maj 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

System 3R International AB ett globalt företag och en världsledande leverantör inom produktivitetshöjande metoder med fokus på verktyg och automationsutrustning för verkstadsmaskiner och form- och verktygsframtagning. System 3Rs verksamhet finns i moderna lokaler i Vällingby, där både huvudkontor och produktion är belägen.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.