Mekatroniker till innovativt företag

Mekatroniker till innovativt företag

Om du valde en ingenjörsutbildning för att få vara i framkant av teknikutvecklingen så fortsätt läsa. Nu erbjuds du en unik chans att jobba i ett mycket innovativt utvecklingsprojekt där infraljud tillämpas för att kyla plåtar hos en av fordonsindustrins största underleverantörer.

Här får du fördelen att jobba på ett litet, kunskapsintensivt företag nära seniora experter, men mot ett stort globalt företag med enorma möjligheter. Genom att jobba nära våra mycket erfarna medarbetare kan du räkna med en brant utvecklingskurva och vår förhoppning är att du snabbt kan ta en nyckelposition i företaget.

Rollen innebär utvecklingsarbete inom mekanik, elektronik och programmering samt praktiskt arbete med tillverkning och montering. Missa inte chansen - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba nära våra seniora medarbetare på utvecklingsavdelningen och vara med i en stor del av utvecklingskedjan från prototyp till färdig, implementerad produkt. Rollen innebär att du varvar konstruktions- och utvecklingsarbete med praktiskt arbete i verkstaden och hos kund för att installera nya maskiner. Du kommer således både spendera tid på kontoret i Stockholm och ute hos kund. Eftersom kunden har produktionslinjer över hela världen bör du vara positivt inställd till resor som kommer att ingå i tjänsten.

I rollen kommer du att:
 • Vara med och montera, installera och underhålla den komplexa maskinen i en av världens mest innovativa produktionslinor inom fordonsindustrin
 • Arbeta med produktutveckling inom mekanik, mjukvara och elektronik
 • Kommunicera med leverantörer, beställare och ansvariga för produktionslinjen
Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och vill arbeta innovativt och i framkant av teknologin i ett växande och unikt företag som sitter på livslång kunskap och erfarenhet inom infraljudsteknik. Du vill arbeta internationellt och framförallt vara med och bygga upp något från grunden och tidigt ta mycket ansvar. Du kommer vara en nyckelperson i spännande projekt som man länge planerat för, vilket gör att du naturligt kommer bli drivande i nya produktinstallationer och kommunicera med kundens övriga produktionssiter både i Sverige och utomlands.

Din profil

Skallkrav:
 • Civilingenjör, mekatronik eller motsvarande
 • Kunskap inom 3D-CAD
 • Kunskap inom programmering
 • Kunskap inom elektronik
 • Praktisk handlag
 • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • 3D-CAD, Solidworks
 • PLC Programmering, ST
 • Kunskap inom mätsystem och sensorer
 • Verkstadsutbildning
 • Spanska i tal och skrift
 • Kunskaper inom ljud och vibration
 • Körkort B
Som person tror vi att du att ett mycket stort intresse för teknik, är initiativtagande, kommunikativ och driven samt att du har en god samarbetsförmåga. Det innebär att du tycker om att driva dina arbetsuppgifter framåt och prioriterar utefter rådande förutsättningar. Du har en förmåga att lägga ner tid och energi i ditt arbete tills dess projekt är avslutade. Vi tror även att du har en förmåga att kunna applicera det du lärt dig under utbildningen i arbetslivet.

Villkor

Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Stockholm, Spånga
Start: September alternativt enligt överenskommelse

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Kontaktperson Anja Widell
Telefon 0722-02 55 36
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett innovativt teknikföretag som är experter på uppfinningar av nya produkter baserat på infraljud. Användning av infraljud i tekniska produkter är fortfarande ett outforskat område. Vår kunds vision är att ändra på det - de vet att infraljud kan revolutionera många produkter och industrier och företaget är stolta över att kalla sig experter inom området.

Nu vill man utöka gruppen med en praktiskt och analytiskt lagd, junior civilingenjör, företrädesvis inom mekatronik som tycker om kombinationen av mekanikkonstruktion, programmering och elektronik, då man arbetar med en stor leverans till en av deras nyckelkunder, en global underleverantör av karossdelar inom bilindustrin. Sedan 2017 har vår kund utvecklat en produkt för industrin vars funktion är att med infraljud kyla plåtar i en presshärdningslinje.

Du kommer på sikt vara en nyckelperson med unik kunskap om produkten samt vara med i fortsatt utvecklingsarbete.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.