Mekaniker sökes till Mekonomen!

Mekaniker sökes till Mekonomen!

Har du stort intresse för kundmöten och mecka bil? Gillar du fysiskt arbete och tycker om att jobba med varierande arbetsuppgifter? Sök denna tjänst idag!

Dina arbetsuppgifter

Som fordonsmekaniker kommer du att få arbeta tillsammans med 5st kollegor, som alla är erfarna mekaniker. Fokuset ligger på både lätta och lite tyngre fordon. Det varierar mellan lite större skåpbilar till vanliga personbilar. Tjänsten innebär främst att arbeta med felsökningar, service, reparationer, Du kommer även få beställa hem reservdelar, föra dialog med arbetsledare, provköra bilar och utföra rapporter på ditt arbete.
Datavana är bra då du sköter rapporteringen och det administrativa i färdiga program.
Arbetsuppgifterna kommer variera från dag till dag, men du kommer att arbeta med växlande uppgifter och få hantera mycket kundmöten.

Din profil

Skall krav:
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Gymnasial utbildning ex fordon / relevant arbetslivserfarenhet
  • Datorvana
Meriterande krav:
- Erfarenhet av att ha jobbat som mekaniker tidigare. Alt. Att man sysslat med att mecka på fritiden.

Personliga egenskaper:
Man ska vara extremt mån om kunden och därför väldigt serviceinriktad. Du måste därför vara flexibel i ditt arbete då det kan dyka upp akuta uppgifter som måste prioriteras först.
Dom söker en lättsam, glad person som kan bidra med en positiv stämning i gruppen!

Villkor

Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Josefin Karlsson
Telefon 0735148036
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 aug (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mekonomen grundades 1973. Idag är det ett stort och väletablerat företag och det finns över tusen verkstäder utspridda i Sverige.
Att underlätta för både privatpersoner och företag i deras billiv är något dom alltid strävar efter. Företaget erbjuder ett brett och tillgängligt utbud av prisvärda och innovativa lösningar.
På arbetsplatsen är man väldigt mån om att samarbeta och hjälpa varandra för att effektivisera arbetet.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.