Mångsidig utvecklare till företag inom el-drivna fordon

Mångsidig utvecklare till företag inom el-drivna fordon

Drivs du av att arbeta med många bollar i luften och utveckla processer? Vill du bli en del av framtidens utveckling? Då har vi rätt tjänst för dig, ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du inte att arbeta med att knacka kod utan du kommer att arbeta med att automatisera processerna både internt men också ut mot kund. Du arbetar agilt med projekt och utgår ifrån vad som behövas göras först då företaget är ett startup kan det dyka upp projekt som kanske inte var planerade för dagen. Du arbetar mycket med företagets API för att se att det fungerar som det ska samt utveckla och effektivisera. Den här tjänsten ger dig möjlighet att bli en del av nytänk och framtiden.

Din profil

Vi har inte många krav men för att du ska kunna passa in i rollen tror vi att du har utvecklingsbakgrund och en god förståelse för hur man arbetar med SQL. Som person krävs det att du är flexibel, stresstålig och har en förståelse för att företaget befinner sig i ett startup period. Du trivs gärna med att ha många bollar i luften och vågar ta för dig.

Skallkrav:
  • Utvecklingsbakgrund
  • Förståelse för SQL, C# och Visual Studio
  • B-körkort
  • Erfarenhet 6 mån - 1 år
Villkor

Startdatum: Omgående alternativt enligt överenskommelse
Placeringsort: Stockholm
Arbetstider: Kontorstider med möjlighet till flex
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 apr 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund har rötter från Japan med en lång historia av framgångsrika investeringar. Genom att vara lyhörda för samhällets framsteg, och genom att omfamna förändring, har de vuxit till en av Japans största investerare. Med insikt om framtidens mobilitet har vår kund bokstavligen växlat upp för att möta de nya behoven hos stockholmare på väg.
Om självkörande bilar är nästa steg så tänker de redan på steget efter det. Kommer bilar ens att vara bilar i framtiden? Eller kommer de att omvandlas till poddar som förändrar allt vi vet om rörelse? Kanske kommer du klippa dig, äta lunch eller träna samtidigt som du reser. Få saker har så mycket potential som framtidens färdmedel, och det enda vi vet är att vi bara har sett början på utvecklingen. Och att vår kund så klart kommer att vara där för att hela tiden pusha gränser.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.