Lastbilschaufför sökes till Distrubutionsbolag

Lastbilschaufför sökes till Distrubutionsbolag

Trivs du med att ha ett jobb där du är i rörelse? Är du stresstålig och har C-körkort? Du är du rätt person för oss. Sök känsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu nya lastbilschaufförer åt vår kund. Tjänsten går ut på att man börjar dagen med upphämtning av leverans, för att sedan levera varorna runt om i storstockholm. Det är främst VVS-produkter som leveras och är både till privatpersoner och företag. Godsen som leveras kommer från hela Europa. Eftersom du startar dina pass hemifrån kommer du även ha med dig lastbilen hem efter jobbet.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad c-chaufför och trivs med att arbeta på vägarna. Du får gärna vara organisatoriskt lagt, punktlig och vara bra på att kommunicera.

Skallkrav:

C-körkort
Krankort
Svenska i tal och skrift

Meriterande:

ADR utbildning
Truckutbildning
Kranutbildning för fordonsmonterad kran
CE körkort

Villkor

Beläget: Stockholm
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Urvalet sker löpande och kan komma att tillsättas innan tillsatt datum.
Mer info
Kontaktperson Richard Zamani
Telefon 072-231 40 81
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett distrubutionsföretag och åkeri, som arbetar aktivt få stora kunder. Det är ett ungt företag där alla anställda är är delägare.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.