Lagermedarbetare till företag inom musikbranschen!

Lagermedarbetare till företag inom musikbranschen!

Har du erfarenhet av självständigt lagerarbete och är redo för nästa steg inom brasnchen? Då har vi en spännande roll för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare hos vår kund ges du möjligheten att få arbeta med otroligt spännande produkter inriktade mot musikbranschen. Du arbetar tillsammans med två kollegor för att få lagrets in- och utleveranser att flyta på dagligen. Arbetet innehåller bland annat att ta emot ordrar och plocka upp varor, räkna av inleveranser, packa säljordrar och skicka iväg samt att hålla ordning på lagret. Man tar ett stort ansvar för sitt eget arbete och har ordning och reda som personligt mantra! Lagerlokalen ligger i anslutning till bolagets huvudkontor där dom idag är 12 anställda vilket gör att man har bra relation till hela organisationen och gör mycket tillsammans.

Din profil

Vi söker dig som är en sprallig, glad och utåtriktad person och som trivs i en öppen arbetsmiljö där du får vara med och tycka till. Som person är du prestigelös och ser inga hinder i att ta dig an stora som små arbetsuppgifter.

Krav:
  • Körkort B
  • Truckkort
  • 1-2 års erfarenhet av lagerarbete
  • God datorvana
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Ren i belastningsregistret
Meriterande:
- Erfarenhet av Visma, Pacsoft och/eller Consigner

Villkor

Start: Omgående
Placeringsort: Södra Stockholm
Omfattning: 100%

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Ansök redan idag via ansökningsknappen, vi tar ej emot ansökningar via mejl.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en av de ledande distributörerna av ljudsystem och musikrelaterade produkter i Sverige. De representerar flera av de största tillverkarna på marknaden och besitter stor kunskap inom området. Du kommer att erbjudas kompetensutveckling och utbildningar för att du ska kunna gå framåt i din roll på det sätt du vill. Företaget har en platt organisation och en väldigt öppen miljö där alla får komma till tals. Dem erbjuder bra anställningsvillkor och förmåner.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.