Kursledare inom Microsoft Office 365!

Kursledare inom Microsoft Office 365!

Är du en social person som trivs med att utbilda andra? Har du också ett stort dataintresse och är kunnig i Microsoft Office 365? Ta chansen att kombinera dessa två intressen och sök tjäntsen redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som instruktör/kursledare kommer du att hålla i utbildningar på användarnivå inom Microsoft Office 365. Det är ett varierande och socialt arbete där du håller i kurser som varar i 1-3 dagar med upp till 12 deltagare per kurs. Deltagarna är från olika företag och behöver lära sig mer inom Microsoftpaketet, detta kan ske både ute hos kund men främst på kontoret i Kista. Utbildning på Göteborg och Malmökontoren kan förekomma och kurserna sker under kontorstid.

Utöver att hålla i kurser ingår arbetsuppgifter som att planera inför utbildningar, förkovra dig och läsa på om Microsofts produkter. Det är viktigt att du håller dig uppdaterad och är i framkant vad gällande de nya digitala arbetssätten så som Jamer, Teams och SHarepont. I och med mer erfarenhet kommer möjlighet finnas att spela in så kallade Live webbinars på cirka 30-60 minuter. Kurser på engelska kan förekomma om du känner dig bekväm med språket, även att hålla i andra kurser inom Adobe och photoshop kan förekomma.

Du kommer att få en gedigen introduktion och gå med flera lärare för att se hur det går till och hur du ska planera dina kurser. I dagsläget finns 5 fasta lärare och cirka 25 konsultlärare.

Din profil

Skallkrav
Avslutad gymnasieutbildning
Mycket goda kunskaper i Microsoft Office 365
Vara social och utåtriktad

Meriterande
Ha kunskaper i Adobe och photoshop
Vara insatt/intresserad av Jamer, Teams och Sharepoint
Vara entusiastisk

Vi söker dig som är inspirerande, tycker om att stå i centrum och har ett stort intresse för data och framförallt Microsoft Office 365. Du behöver vara pedagogisk och kunna överföra kunskap till deltagarnas olika nivåer. Du trivs i en ombytlig och social miljö.

Villkor

Omfattning: Heltid, direktanställning hos kund
Ort: Kista
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Lön: Fast + rörlig
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utbildning, IT-Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 jan (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är marknadsledande i Sverige och specialister inom företagsutbildning. De erbjuder kvalitativa kurser inom Teknik- och utvecklarutbildning på plattformar från exempelvis Microsoft VMware och Novell. De utbildar i metodutbildning inom ITIL och Scrum, användarutbildning inom Microsoft office och Adobe samt inom ledarskap- och projektledning.

Företaget har funnits sedan 1993 och har sitt kontor i fräscha lokaler i Kista, de har även två mindre kontor i Göteborg och Malmö. Företaget har 54 anställda varav 40 stycken sitter i Stockholm. De olika enheters medarbetare arbetar tätt ihop för att nå gemensamma mål. Utöver arbetet är sammanhållning ett viktigt inslag och de går ut och äter middagar, har event och åker på resor tillsammans.
Företaget anordnar även event och konferenser för sina kunder, en av deras största kuner är Microsoft vilka de arbetar tätt ihop med.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos företaget.