Kundtjänstmedarbetare inom tandvårdsutrustning!

Kundtjänstmedarbetare inom tandvårdsutrustning!

Tycker du om kundservice och brinner för att göra det lilla extra för varje enskild kund? Nu söker vi en kundservicemedarbetare till vår kund inom Tandvårdbranschen. Vi söker dig som vill skapa en bättre vardag för svensk tandvård, är positiv, orädd och trivs med att bygga långvariga kundrelationer.

Dina arbetsuppgifter

I ditt arbete kommer du ta emot inkommande samtal från tandläkare kunder och hjälpa dem med deras frågor. Du kommer att ha hand om och ta emot fel anmälningar samt analysera och registrera dem i företagets interna system.

Andra arbetsuppgifter som också ingår i Callcenter rollen är att:
  • Ställa kontrollfrågor till kund baserat på interna checklistor, lösningar som " hur en produkt fungerar? Varför den låter på ett visst sätt? eller varför den inte fungerar?"
  • Koppla kunden vidare till rätt avdelning, tex support eller tekniker.
  • Man kommer ha ca 20-60 samtal/dag
  • Beställa produkter.
Om du letar efter en tjänst med mycket kundkontakt i en härlig arbetsmiljö är denna roll något för dig!

Din profil

Du som söker har en analytisk förmåga, en social kompetens och en hög stresstålighet. Du har en positiv inställning samt en utåtriktad personlighet.

Skallkrav:
  • Gymnasiekompetens gärna teknik
  • Tekniks förståelse
  • God datorvana
  • Svenska och engelska tal och skrift
Meriterande:
  • Kan Dentalbranschen
  • Jobbat med kundtjänst eller som administratör
Villkor

Ort: Södra Stockholm
Start: Snarast möjligast
Omfattning: Heltid, måndag-fredag 8-16:30
Urval sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Ekaterine De La Hoz
Telefon 0735-16 89 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 apr (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är privatägt och säljer helhetslösningar inom tandvården, både utrustning och förbrukningsvaror. I Sverige är det ca.100 personer anställa fördelat på tre kontor men företaget finns med en global spridning. Företaget har ett långsiktigt tänk med en nisch som är unik i branschen. Inom företaget finns mycket olika kompetenser, allt från ingenjörer till säljare. Företaget har ett starkt varumärke och är välkända inom sin bransch.

På Framtiden kommer du att arbeta i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges snabbast växande bemanningsföretag samt Sveriges fjärde snabbast växande företag. Det är med glädje vi även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Vi blev 2016/17 utsedda till National Champion i European Business Awards (EBA). Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges tredje bästa arbetsgivare bland mellanstora företag och utsetts till Gasellföretag 2013, 2017/18.
Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas samt göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därmed erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som friskvårdsbidrag m.m.
Vi finns idag på sju orter i Sverige samt i Oslo. Vi har ca 200 medarbetare, men strävar mot ytterligare expansion!
Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar glädje, enkelhet och kör, vilka sammanfattar vår företagskultur. Vill du få en känsla för oss?
Välkommen med din ansökan!