Kundtjänstmedarbetare inom bank och finans

Kundtjänstmedarbetare inom bank och finans

Är du en social person som gillar att ta ansvar? Är du en riktig lagspelare som gillar att ta Initiativ? Vi söker nu vår nästa stjärna inom kundtjänst!

Dina arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarebetare kommer du att arbeta för avdelningen bank and card solutions där du kommer att hjälpa Visa och Mastercard kunder med varierande ärenden. Du kommer bland annat att ansvara över:
  • Spärrningstjänster
  • Reklamationer
  • Frågor om räntor och fakturor
  • Pin och PUK ärenden
  • Övervakning av felrapporteringar
Ärenden kommer in via telefon och mail samt kundens egna ärendehanteringssystem Puzzle. Du kommer att få en tydlig plan för introduktion där du till en början sitter med erfarna kollegor. Sakta men säkert tar du egna ärenden med en handledare.Tiderna för tjänsten varierar mellan 07:00- 21:15 och man kommer att arbeta en helg i månaden.

Din profil

Skallkrav:
  • Gymnasiekompetens (Helst mot ekonomi)
  • Flytande i Svenska och engelska
  • Tidigare erfarenhet från servicearbete med mail och telefonkontakt
  • Fri från belastningsregistret
Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet från kundtjänst samt om du har erfarenhet från bank eller finansbranschen.

Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper och vi söker därför dig som har ett sinne för service, är social och en riktig lagspelare. Det är viktigt att du kan ta ansvar samt att du är initiativtagande.

Villkor

Ort: Kista
Omfattning: Heltid/ vikariat 12 månader med möjlig anställning därefter.
Arbetstider: 07:00- 21:15 (8 timmars dagar) Vardagar och en helg i månaden (efter arbetad helg är man ledig två dagar)
Lön: Fast
Startdatum: Omgående
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 22 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av Sverige och värdens största IT företag. Med 74000 anställda globalt och 2000 personer i Stockholm skapar de effektiva och inovativa lösningar som hjälper deras kunder leverera bättre service, öka sin säkerhet, stärka sin konkurrenskraft eller effektivisera sin verksamhet.Teamet du kommer att arbeta i består av ca 60 personer och är placerat på vår kunds kontor i Kista. Du kommer tillhöra gruppen "Bank and card solutions" som är verksamma inom bank-och finans sektorn.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.