Juniora installationstekniker sökes!

Juniora installationstekniker sökes!

Har du studerat en praktisk linje på gymnasiet och vill få arbeta med spännande teknik som förbättrar människors vardag? Då har vi ett spännande jobb för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som tekniker hos vår kund arbetar du med installationer och reparationer av repeatrar på tåg samt ha andra varierande uppgifter så som att bygga ställningar för arbeten samt assistera vid stora projekt. Du jobbar med mycket frihet under ansvar och arbetar alltid tillsammans med en annan kollega. Ni utgår från kontoret i Årsta och tar er därifrån tillsammans till den plats där ni ska utföra dagens arbete. Utöver jobben ute sköter du även administration kring detta på kontoret. Till en början kommer man få en mentor som man går tillsammans med för att komma in i arbetet.

Din profil

Vi söker dig med eget driv som är bra att ta eget ansvar för att dina uppgifter blir utförda. Du har en stark vilja att lära dig och ett stort intresse för teknik.

Krav:
  • Gymnasial utbildning, gärna mot mer praktiskt håll.
  • Datavana (Word och Excel)
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift
  • Ren i brottsregistret
Villkor

Start: Omgående
Placeringsort: södra Stockholm
Omfattning: 100%

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund designar, implementerar och underhåller täckningslösningar i Norden. De ser till så att vi kan ha täckning på våra telefoner på tåg, exempelvis när tåget går genom en tunnel och samarbetar därmed med flera stora mobiloperatörer i landet. Företaget har en öppen och social miljö där man är ett tight team. De erbjuder dig en möjlighet att få utvecklas och lära dig mer för att i framtiden kunna ta dig an stora projekt, det som krävs av dig är vilja och intresse!

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.