Juniora ingenjörer till CAD-projekt mot fordonsindustrin

Juniora ingenjörer till CAD-projekt mot fordonsindustrin

Är du nyutexaminerad och vill starta din karriär på ett av landets ledande teknikföretag? Då är detta en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som junior konstruktör kommer du tillsammans med din team att jobba med inhouse projekt på kontoret i Liljeholmen. Konstruktionsprojekten kommer att komma från olika grupper av fordonsindustrin vilket innebär att du kommer konstruera allt inom plåt och plast, det kan t.ex. vara tvärbalkar, chassiekomponenter, kabelinstallationer m.m. Du kommer att primärt arbeta i CatiaV5 där du tar fram ritningsunderlag. Både interna och externa möten kommer att vara med i ditt daglia arbete.
Mer information ges ut vid en prsonlig intervju.

Din profil

För att passa in i rollen krävs det att du:
Har en relevant utbildning inom teknik med inriktning:
  • Maskinteknik. fordonsteknik, farkostteknik, produktteknik etc.
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
  • Har kunskap inom CAD, med fördel CatiaV5.
Meriterande är om du har erfarenhet av:
- Fordonsindustrin

Som person är du kommunikativ, strukturerad och innovativ. Du är bra på att koordinera, samspela och sprider gärna din positiva energi i arbetsgruppen. Du har ett öga för detaljer och har lätt för att sätta dig in i nya uppgifter.

Villkor

Arbetstider: 8-17
Ort: Liljeholmen
Start: Årsskiftet
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0707772459
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av Sveriges ledande teknikkonsultföretag och arbetar med spännande teknik i dess yttersta framkant. De är idag runt 1900 anställda och finns på ett 20 tal orter i Sverige. De har sin yttersta kompetens inom systemutveckling, logistik, mekanik, systemsäkerhet och informationssäkerhet.

De är profilerade inom flyg, försvar, telekom och industrisektorn vilket ger dig som konsult en stor bredd i vilka branscher och uppdrag du kan tänkas arbeta i. Kunden satsar mycket på sina medarbetare genom väl utvecklade kompetensutvecklingsinsatser. Här får du goda karriärmöjligheter och de bästa förutsättningarna att utvecklas i din ingenjörsroll.

För rätt person med rätt driv finns stora chanser till fler uppdrag inom koncernen.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.