Juniora C++ utvecklare till världsledande telekombolag

Juniora C++ utvecklare till världsledande telekombolag

Har du ett genuint intresse för programmering samt söker ett arbete där du får chansen att jobba med framtidens mobilnät? Vi har en spännande möjlighet för dig, missa inte chansen - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Junior utvecklare hos vår kund kommer du att få en tydlig introduktion av företaget, gruppen och arbetsuppgifterna. Du kommer tilldelas en mentor i form av en senior kollega. Du kommer få en individuell introduktionsplan sett till din kompetens. Du kommer att jobba med kodning primärt i C++ i Linuxmiljö. Du kommer även att skapa testfall och genomföra tester med hjälp av Mathlab. Produkten/teknikerna ligger i framkant av utvecklingen och är kopplad till radio och 5G.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant teknisk utbildning från högskola tex. elektroteknik, teknisk fysik alt. data- eller systemvetenskap
  • Kunskap av C++
  • Kunskap av Linuxmiljö
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Svenska i tal och skrift
  • Civilingenjör/Mastersstudent
  • Relevant arbetslivserfarenhet
  • Jobbat med radiovågor
  • Mathlab
  • Programmerat i C, Java eller Phyton
Vi söker dig som är social, drivs av att arbeta i team och har viljan att drivas framåt med dina kollegor. Vidare tror vi att du har ett genuint intresse för programmering samt gillar att anta nya utmaningar.

Villkor

Start: Januari enligt överenskommelse
Placering: Stockholm, Kista
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstider: Mån-fre 08-17 med flex

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!
Mer info
Kontaktperson Anja Widell
Telefon 0722-02 55 36
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 maj 2019 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett stort globalt bolag med kärnverksamhet i radio, kärn-nät, transmission samt telekomtjänster. De är idag verksamma i över 180 länder och ger jobb åt 95 000 människor världen över. Denna tjänst är placerad på vår kunds högkvarter strax norr om Stockholm. Mer information ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.