Junior webbproducent till spännande mediabolag

Junior webbproducent till spännande mediabolag

Dina arbetsuppgifter

Som webbproducent är du drivande i hur kundens budskap bäst tas ut i de digitala kanalerna. Du är tillsammans med den kundansvarige en viktig del i att vi håller de uppsatta tidplanerna, att kunden uppfattar oss som serviceminded och att vi levererar med bra kvalitet. I rollen ingår i huvudsak att underhålla och utveckla innehållet på webben genom att uppdatera bilder, justera texter och hantera aktuella kampanjer. Vidare känner du dig hemma i Adobe CC och har jobbat med CMS verktyg tidigare. Webbproducenten presenterar val av lösning samt genomför uppdraget. Hen är också delaktig i att utvärdera effekten på aktiviteten.
 • Utveckla innehåll (producera och publicera material) för olika digitala kanaler
 • Omsätta idé till färdig lösning, presentera vald lösning och sedan genomföra uppdraget med kollegor
 • Arbeta rådgivande/vägledande i valet av digitala kanaler (både i samarbetet med kunder och kollegor) och driva frågan om hur budskap lämpligast förs ut för att nå relevant målgrupp
 • Göra uppföljning på utförda uppdrag, skapa och implementera nya mallar liksom följa befintliga ramar, riktlinjer och policys.
 • Ta aktiv del i det digitala förändringsarbetet, utföra tester, A/Btester m.m.
 • Säkerhetsställa att fastslagna processer efterföljs samt kontinuerligt förbättra dessa
 • Skapa landningssidor och vara delaktig i framtagande/beställning av digitala kampanjer
Din profil

Skallkrav:
 • Du har gått 12 års medieutbildning alternativt erfarenhet av att arbeta som webbredaktör.
 • Du har goda kunskaper i Adobe Photoshop för bildhantering och Adobe Illustrator för att skapa grafiska element (logotyper, ikoner etc.)
 • Alt gymnasial eller självlärd
 • Du har goda kunskaper i WordPress och erfarenhet av att arbeta i andra CMS.
 • Du har grundläggande kunskaper i Officepaketet, primärt Excel och Power Point.
 • Du har grundläggande kunskaper inom HTML och CSS.
 • Du gillar design och har ett öga för detaljer i allt från presentationsmaterial till designförslag och layout.
 • Du har en känsla för att skriva för webben och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Din utbildning är inte det viktigaste, utan vi lägger större vikt på dina praktiska kunskaper och därför tar vi gärna del av några egna projekt.

Som person ser vi helst att du är drivande, framåt och kommunikativ. Du ska trivas att arbeta i team och självständigt. Vi vill se en person som strävar efter utveckling och någon som vill nå högt i karriären.

Villkor

Start: 1 Nov
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm City
Arbetstider: 08- 17
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0707722459
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Publicering, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget arbetar med digital strategi som hjälper deras kunder att uppnå sina prioriterade målgrupper digitalt och konvertera dem till trogna kunder. De tror starkt på att den digitala transformationen sker inne hos varje företag. Företaget vill vara vägledare i den transformationen. Idag hjälper de några av landets största organisationer att växa och effektivisera sin verksamhet genom digitala medier. De gör detta via djup kompetens inom process- och organisationsutveckling, tillsammans med deras kunskap om digitala medier och teknik.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.