Junior utvecklingsingenjör inom elektronik

Junior utvecklingsingenjör inom elektronik

Vill du utvecklas som ingenjör på ett företag som jobbar med mätutrustning? Har du kunskap och intresse av elektronik? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som utvecklingsingenjör är det mycket mätningar och tester av produkter. Du kommer hjälpa till med produktutveckling och verifiera konstruktionen. Du kommer under inledande period ha stöttning från senior kollega och hjälpa honom i sitt dagliga arbete.

Din profil

För att lyckas i rollen som utvecklingsingenjör är det viktigt att du kan ta egna initiativ och får saker gjorda. Du är ödmjuk inför dina arbetsuppgifter och har lätt att kommunicera. På sikt finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill växa i rollen.

Krav:
  • Utbildning från gymnasiet, YH eller högskola inom el, elektronik eller data
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Svenska i tal och skrift
  • Intresse för elektronik eller programmering
Villkor

Start: Augusti eller enl. överenskommelse
Ort: Stockholm
Omfattning: Heltid, tillsvidare med provanställning

Urval sker löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Maria Helmer
Telefon 0723-016681
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 sept (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ledande leverantör av mätutrustningsteknologi och har ett stort antal kunder och användare. Företagets lösningar har levererats för användning i många nyckeluppgifter inom bygg-och anläggningsprojekt inom t.ex. vibration, sprickbildning, buller och temperatur. De erbjuder en komplett lösning för fjärrövervakning till sina kunder.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.