Junior utvecklare mot mjukvara till spännande snabbväxande bolag

Junior utvecklare mot mjukvara till spännande snabbväxande bolag

Är du i början av din yrkeskarriär efter slutförda studier på YH eller högskola? Är du på jakt efter ett jobb där du kommer ges mycket ansvar och goda utvecklingsmöjligheter? Vi har tjänsten för dig - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som junior utvecklare hos vår kund kommer du att få en bra introduktion av företaget samt handledning och stöttning av en senior kollega samtidigt som du kastas in i de olika pågående projekten. Din primära arbetsuppgift kommer bestå utav att skriva kod. Du kommer att jobba med felsökning, sätta upp kravprofiler, bygga nya funktioner, reparera buggar samt följa upp ditt arbete med de som testar funktionerna. Du kommer jobba mycket mot molnet där backend programmering är i fokus men även frontend förekommer. Resor kan förekomma i tjänsten.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant teknisk utbildning från YH- eller högskola
  • Kunskap om C#.Net alt. liknande språk som C++, Java, VB
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B
  • Relevant erfarenhet i form av exjobb, sommarjobb, extrajobb eller hobbyprojekt
  • Erfarenhet av HTML5, CSS, Javascript eller Phyton
  • Erfarenhet av databaser, SQL, GIT och IoT
Vi söker dig som är driven och villig att lära dig nya saker. Du är en frågvis och proaktiv person som tar för sig på ett prestigelöst sätt. För att lyckas i rollen tror vi även att du är flexibel då man ofta får prioritera om och byta riktning på det man jobbar med samt att resor förekommer i tjänsten.

Villkor

Start: Omgående enligt överenskommelse
Placering: Stockholm, Kista
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Ansök idag! Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Kontaktperson Anja Widell
Telefon 0722-02 55 36
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 aug (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett spännande företag inom energiteknik som startade upp sin verksamhet 2011. De arbetar med en ny teknik som på ett kostnadseffektivt sätt producerar el från kall värme. De växer snabbt och söker nu en ny kollega till ett av deras utvecklingsteam.

Mer information om vår kund kommer att ges vid en eventuell intervju.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.