Junior underhållsingenjör till fordons branschen!

Junior underhållsingenjör till fordons branschen!

Här har du möjligheten att komma in till ett starkt ingenjörsteam hos en av Sveriges bästa arbetsgivare! Sök redan idag, urvalet sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

Som underhållsingenjör kommer du att ingå i en verksamhet som arbetar med målet att leverera och utveckla Sveriges i särklass bästa underhåll. Du kommer att ingå i ett starkt team på ca 20 konsultkollegor och kommer ha varierande och spännande uppdrag runt om i Stockholm. Du kommer bland annat att ansvara över:
  • Förbättra hanteringen av underhållssystem, arbetsprocesser, planering/beredning
  • Arbete med det förebyggande underhållsprogrammet, reservdelshantering och teknisk dokumentation
  • Medverka i större investeringsprojekt med fokus på att säkra underhållets intressen
  • FMEA, kritikalitetklassning eller RCM- uppdrag
Ditt första konsultuppdrag kommer att medverka i ett investeringsprojekt inom fordonsindustrin i Stockholmsområdet. Där kommer du att bygga upp rutiner och instruktioner kring det förebyggande underhållet och säkra att den teknisk anläggningsinformationen och reservdelsupplägg finns på plats när produktionen ska starta igång.

Din profil

Skallkrav:
  • Ingenjörsexamen mot Maskinteknik, Fordonsteknik, Produktionsteknik eller annat relevant område
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från fordonsindustrin, helst i en praktisk tjänst.

Vi söker efter dig som vill utvecklas och bidra till utvecklingen av framtidens industri. Vi söker konsultmässiga lagspelare som brinner för att skapa de bästa processerna!

Villkor

Start: ASAP
Ort: Stockholm
Omfattning: Heltid

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0722661841
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 nov 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett konsultbolag som utvecklar och utför projekt för industri-, energi-, och byggsektorn, både i Sverige och utomlands. Idag är dom ca 120 anställda och har kontor i Stockholm, Göteborg, Lysekil och Avesta. Vår kund fokuserar mycket på sin kultur och sina kollegor för att de anser att det är vikten till framgång och vidareutveckling som bolag. Som konsultbolag jobbar de tillsammans för att nå ditt nästa drömprojekt och samtidigt ge dig de bästa förutsättningarna för att kunna ha en bra balans mellan jobb och fritid. Mer om bolaget vid en intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.