Junior testingenjör till innovativt företag inom brandsäkerhet!

Junior testingenjör till innovativt företag inom brandsäkerhet!

Letar du efter ett arbete som är varierande och bjuder på utmaningar? Vill du vara delaktig i spännande projekt och samarbeta med kompetenta medarbetare? Vi har tjänsten för dig!
Du kommer att bli direkt anställd hos vår kund och bli en del av ett företag i expansionsfas. Det är en utvecklande roll för dig som är driven och analytisk, där det finns möjligheter till att efter några år gå vidare i företaget till annan roll. Ansök redan idag, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

I Tjänsten som testingenjör kommer man jobba i högt men roligt tempo i utvecklingsteamet. Man kommer jobba med en spännande mix av allt från att definiera tester som ska göras av deras produkter till att sätta upp testmetodiken.

Som testingenjör kommer du också tillsammans med övriga på företaget dra upp riktlinjer och krav på vidareutvecklade stödverktyg, som du sedan, i nära samarbete med andra medarbetare är med och tar fram. Du kommer också få sätta dig in i orderflödet för de systemleveranser företaget gör, och hur systemdokumentation och systemkonfigurationer genereras och förvaltas.
Du kommer efter en tid få en bra inblick och förståelse i företagets produkter och systemlösningar, och det finns stora möjligheter till att efter några år gå vidare inom företaget och axla en ny roll.

Dina arbetsuppgifter:
 • Utföra tester
 • Arbeta med support
 • Dokumentera de tester man ska och har genomfört genom att skriva rapport för att kunna dela med dig till t.ex. chef, övriga inom utvecklingsteamet, serviceingenjör, säljare. m.m.
 • Kontakt med kunder
 • 2-4 gånger per år åka ut till kund för att dels lösa problem, dels lära dig den praktiska tillämpningen av företagets produkter och systemlösningar.
Din profil

Vi söker dig som har en akademisk bakgrund eller innehar kunskaper motsvarande eller arbetslivserfarenhet inom test.

Skallkrav:
 • Högskoleingenjör med inriktning elektronik eller data alt. maskin
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • Praktisk handlag
 • Erfarenhet av programvarutester mot hårdvara
 • Övriga språk
Villkor

Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8-17
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Stockholm

Ansök nu! Urval sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Ekaterine De La Hoz
Telefon 0735 16 89 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 juli 2019 (64 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett svenskt brandsäkerhetsföretag som utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska system, vilka upptäcker och minimerar risken för bränder och dammexplosioner. Företaget har 45 års erfarenhet av att leverera system till ledande processindustrier. Varje kund erbjuds unika lösningar baserade på en rad kvalificerade, patenterade komponenter och funktioner. Företaget samarbetar med ledande experter och institutioner runt om i världen för att utveckla högkvalitativa säkra lösningar.

På Framtiden kommer du att arbeta i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges snabbast växande bemanningsföretag samt Sveriges fjärde snabbast växande företag. Det är med glädje vi även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Vi blev 2016/17 utsedda till National Champion i European Business Awards (EBA). Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges tredje bästa arbetsgivare bland mellanstora företag och utsetts till Gasellföretag 2013, 2017/18.
Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas samt göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därmed erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som friskvårdsbidrag m.m.
Vi finns idag på sju orter i Sverige samt i Oslo. Vi har ca 200 medarbetare, men strävar mot ytterligare expansion!
Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar glädje, enkelhet och kör, vilka sammanfattar vår företagskultur. Vill du få en känsla för oss?
Välkommen med din ansökan!