Junior testare

Junior testare

Är du en öppen och självgående ingenjör med intresse för test? Vill du jobba på ett internationellt företag med kontor på en av stockholms bästa adresser? Vi har tjänsten för dig - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer sitta in-house hos vår kund centralt i Stockholm och vara en del utav ett av företagets QA team. Du kommer till en början få stöd och hjälp av seniora kollegor ur gruppen som jobbar med liknande produkter. Som junior testare hos vår kund kommer du att utveckla automatiserade och manuella testfall enligt kravspecifikationer. Du kommer att designa, skapa och utföra automatiserade och manuella tester samt skriva kod i MS SQL, Python och Powershell. Du kommer att utföra alla nivåer av testning, system, integration och regression.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant teknisk utbildning från YH alt högskola
  • Engelska i tal och skrift
  • Kunskap MS SQL
  • Kunskap av utvecking i något språk ex C, C++ eller Python
Meriterande:
  • Svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet från test
  • Svenska i tal och skrift
  • kunskaper om Web API
För att lyckas i rollen tror vi att du är en öppen person som vågar fråga och inte är rädd för att göra fel. Din tekniska kunskap behöver inte komma från en utbildning utan du kan också ha lärt dig programmering av eget intresse. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som prestigelös samt att du är en lagspelare.

Villkor

Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstider: Mån-fre 08-17 med flex
Placering: Stockholm City
Start: Omgående enligt överenskommelse

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Kontaktperson Anja Widell
Telefon 0722-02 55 36
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 apr (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett utvecklingsbolag som etablerades år 2003 och finns idag i stora delar av världen. De utvecklar och har support på en print management produkt som de även har patent på. Deras kunder är allt från stora banker i USA till mindre högskolor i Sverige. Företaget är inne i en spännande fas där det händer mycket samt att de har många internationella intressenter. På deras kontor i Stockholm City sitter det idag 16 personer. Mer information ges vid informationstillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.