Junior teknisk testare och testautomatiserare

Junior teknisk testare och testautomatiserare

Är du nyutexaminerad och brinner för tekniska tester och testautomation? Vill du bli en del av ett företag som ligger i framkant vad gäller kunskap om digitalisering och teknikerna för att effektivisera, automatisera och kvalitetssäkra utvecklingsprocessen? Missa inte chansen - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som nyexaminerad kommer du få introduktion och handledning av en senior kollega. Du kommer arbeta som konsult i projekt mot slutkund.

Arbetsuppgifterna kommer kunna innefatta:
 • Designa, utveckla och konfigurera testautomationslösningar
 • Driva förstudiearbete
 • Delta i och driva testautomatiseringsprojekt
 • Testautomation, teknisk testning, Exploratory-, API- och GUI testning, programmering.
 • Ansvara för kunddialog inklusive rådgivning, rapportering och kommunikation mot test- och systemledare
 • Vidareutveckla och förbättra det interna testautomationsramverket
Din profil

Bakgrund/personliga egenskaper vi söker:
 • Akademisk bakgrund
 • God svenska och engelska i tal och skrift
 • Erfarenhet av utveckling från utbildning i valfritt språk, och databaser
 • Intresse av agil utveckling, CI/CD och DevOps
 • Erfarenhet av bank/finans eller telekom är högst meriterande
 • God analytisk förmåga (analysera resultat och designa återanvändbara lösningar)
 • Förmåga att arbeta självgående, ta initiativ och få saker gjorda samtidigt som man har en god social förmåga att nätverka internt och jobba mot kunder
 • Förmåga att arbeta resultatinriktat med flera parallella uppgifter
I rollen har du mycket kundkontakt och förväntas kunna agera självständigt. Det är därför viktigt att du är driven, handlingsinriktad, har lätt för att kommunicera med kunder och att rapportera både internt och externt. Personliga egenskaper är viktigare än formella egenskaper eftersom vi i stor utsträckning tillämpar "learning on-the-job", men en utvecklarbakgrund är meriterande.

Villkor

Start: Omgående enligt överensekommelse
Placering: Stockholm City
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstider: Mån-fre 08-17 med flex

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund har en stark företagskultur där de värdesätter personlighet, passion och kommunikation före kompetens och erfarenhet. De tror att ambitiösa människor gör bra saker och därmed ges stor frihet åt individen att själv vara med och forma sin roll och individuella utvecklingsplan. De jobbar i team och tillsammans är de branschledande - inte var och en för sig. Hos våe kund får du möjlighet att utveckla kunder, vårt samhälle, bygga bolag och göra avtryck i din omgivning. De erbjuder snabb utveckling till dig som individ genom varierande projekt, mycket ansvar och en kultur med högt i tak - självklart får du stöttning längst vägen. Mer information ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.