Junior systemutvecklare

Junior systemutvecklare

Med en utbildning inom data/system i ryggen, ett stort intresse för både back- och frontend och ett riktigt driv att vilja lära sig mer och utvecklas som person, kan du vara vår kunds nästa stjärna till deras avdelning inom systemutveckling och förvaltning. Läs igenom texten och skicka in din ansökan om det känns rätt. Urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

I rollen kommer du att arbeta som konsult inom System-/webbutveckling, systemförvaltning, applikationsförvaltning och systemintegration. Projekten är både in-house och ute hos kund. Du kommer att bli en del av ett team som idag består utav 8st seniora utvecklare som har mellan 5-20års erfarenhet inom utveckling. Bolaget jobbar med kunder inom ett flertal branscher vilket gör att du kommer bygga värdefull kunskap och erfarenhet kring olika verksamheter, arkitekturer och systemutvecklingsmiljöer.

Projekt du kommer arbeta i kan vara:
 • förvaltning utav verksamhetssystem
 • utveckling av applikationer
 • införande av integrationsplattform och mycket mer
Ni jobbar nära kunden och arbetar agilt enligt scrum i sprintar. Projekten är både in-house samt ute hos kund (ej relevant idag) och du kommer att få möjlighet att jobba brett inom olika industrier. De ser att styrkan finns i bred kompetens och därför jobbar inte individerna i specifika områden. Organisationen är platt och de tror starkt på transparens, mentorskap och personlig utveckling.

Din profil

För att vara kvalificerad för rollen krävs det att du har:
 • Högskoleutbildning inom systemutveckling (Datavetenskap eller motsvarande)
 • Kunskaper inom C# .Net, Javascript
 • Svenska och engelska i tal och skrift
Kunskaper inom något utav nedanstående ses som meriterande:
 • ASP.Net MVC
 • Agila utvecklingsmetoder
 • XML
 • Rest API
 • XML / JSON
För att passa in i gruppen, rollen och med dina projekt lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Du kommer pga rådande pandemi jobba hemifrån och inte erbjudas den fysiska kontakten med vare sig kollegor eller kunder. Därför ställs det krav på att du är en driven och engagerad person som inte ryggar tillbaka i situationer du känner dig osäker utan istället söker svar från kollega eller ringer det där samtalet till kunden som kan hjälpa dig i rätt riktning.

Villkor

Start: Maj/Juni 2021
Kontor: Centrala Stockholm
Omfattning: Heltid, 8-17

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag! Eller känner du någon som skulle passa ännu bättre? Berätta för dom!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Svelander
Telefon 0706285222
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en del av en större koncern som grundades 2004 som idag består utav fem bolag som verkar inom IT, Management och Kommunikation. Bolaget i fokus lägger sin vikt på Systemintegration, Molnlösningar, Systemutveckling och Systemarkitektur. De är ofta inblandade i deras kunders verksamhetsutveckling där deras mer seniora konsulter arbetar med strategi, kravanalys och arkitekturfrågor. De hjälper till genom alla skeden vid förändring eller införande av nya system och lösningar. Gruppen består idag utav VD, Teknisk konsultchef samt 8st utvecklare med 5-20års erfarenhet inom utveckling.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas tav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.