Junior systemutvecklare med intresse för affärssystem sökes!

Junior systemutvecklare med intresse för affärssystem sökes!

Gillar du problemlösning och arbeta i ett agilt team? Brinner du för att konstant utvecklas? Sök denna tjänst idag

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du tillhöra en av de viktigaste funktionerna inom företaget. Du kommer att vara med och utveckla företagets nya system och bearbeta befintliga system. Det omfattar allt från krav, design, implementering till testning. Här har du möjlighet att följa med i hela processen, arbeta i agilt team där man har möjlighet att påverka och ha inflytande från början till slut. Du ska ha ett stort intresse för backen men även kunna frontend. Företaget söker dig som är duktig på att koda och som finner stolthet i att göra det riktigt bra. Man jobbar med C# och .NET dagligen. När man är klar med ett arbete så kollar man som kollegor igenom varandras arbeten. Det görs för att säkerställa att allt är rätt och för att ni som kollegor ska utvecklas.
Avstämningar sker dagligen för en snabb utveckling i arbetet. Det gäller att gilla problemlösning och kunna hantera buggfixar eller större ärenden, men man har nära till sina kollegor och hjälp, därför också nära till att kunna fatta beslut och komma vidare i arbetet.

Din profil

För att trivas och lyckas i tjänsten krävs att du har slutfört en utbildning på högskolenivå, har ett brinnande intresse för att lära dig, du gillar att ta eget ansvar och fullföljer dina arbetsuppgifter. Du bör gilla att arbeta tillsammans i team samt är en problemlösare som inte ger upp. Som person är du öppen, lättsam och strukturerad. Du är kreativ och gillar att ta egna initiativ.

Skallkrav
  • Slutfört relevant utbildning inom systemutveckling
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Du ska kunna C# och .NET
  • Utfört test
Meriterande
  • Kunskap inom Java.
  • Gillar finans
  • Programmerar på fritiden
  • Arbetat med gränssnittsprograsmmering
Villkor

Tjänstgöringsort: Stockholm
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstider: 8-17

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Josefin Karlsson
Telefon 0735148036
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är en ledande leverantör av finanssystem till industrins förvaltningar. Detta företag jobbar med system som sammanställer bolagsekonomi och liknande CRM system och just nu är dom i en expansiv fas. Dom har en egenskapad produkt och står för produkten själva. Här har du ett företag som värnar om sina anställda och har ett öppet klimat där alla får vara med och påverka. Du kommer bli erbjuden internutbildning och åka på konferenser där du kan utvecklas och få nya idéer för att göra bästa möjliga jobb.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.