Junior systemutvecklare inom C#

Junior systemutvecklare inom C#

Är du en lagspelare och har ett öppet och kommunikativt sätt? Är du en klippa på programmering och vill få utvecklas tillsammans med erfarna kollegor inom branschen? Vi söker nu för kunds räkning en junior systemutvecklare inom C# till ett företag inom försäkringsbranschen

Dina arbetsuppgifter

På det moderna kontoret i centrala Stockholm kommer du att ingå i ett team av 10 utvecklare varav de flesta är seniora, vilket innebär en unik möjlighet för dig att få utvecklas och lära dig av de som varit i branschen länge. Du kommer att arbeta med systemutveckling av företagets egenskapade plattform främst i C#. Det är ett agilt team som arbetar tätt ihop i varje projekt. Mer om tjänsten lämnas ut vid en eventuell intervju hos Framtiden AB.

Din profil

Krav
  • Goda kunskaper i C#
  • Relevant YH- eller högskoleutbildning
  • Svenska i tal och skrift.
Vi tror att du som söker är nyfiken och initiativtagande. Du har ett stort intresse för matematik och programmering som du vill fortsätta att utveckla tillsammans med erfarna kollegor. Vår kund värderar laganda och vi tror därmed att personen som kommer in är öppen och kommunikativ. Har du ett hobbyprojekt och/eller skolprojekt att visa upp är det mycket meriterande.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm
Urval: Sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Kontaktperson Jennifer Pettersson
Telefon 0722408184
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett unikt företag inom försäkringsbranschen som riktar sig mot företagslösningar för tjänstepension. Kunden har ca 100 anställda i Stockholm och Göteborg. IT-avdelningen består idag av 23 personer varav 10 tillhör utvecklingsteamet. Företagskulturen kännetecknas av det lilla företaget med stora ambitioner, utrymme för påverkan och goda utvecklingsmöjligheter. Det är ett öppet och välkomnande klimat där umgänge med kollegorna är vanligt förekommande.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.