Junior spelutvecklare till svenskt spelbolag

Junior spelutvecklare till svenskt spelbolag

Brinner du för spel och utveckling? Gillar du Free 2 play spel och XR (förstärkt verklighetsmiljö)

Dina arbetsuppgifter

Som junior spelutvecklare kommer du att samarbeta med andra utvecklare, konceptkonstnärer, 3D- artister och speldesigners för att skapa fantastiska spel. Företaget arbetar i en smidig och iterativ Scrum-process.
Du kommer att:
  • Programmera, felsöka och optimera koder för att implementera spelidéerna
  • Utveckla för IOS, Android
  • Designa och implementera ramlösningar
Din profil

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning inom utveckling (alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet)
  • God förståelse av Free 2 play spel
  • Engelska i tal och skrift
  • Kunskap i C# och Unity
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av spelutveckling för mobila plattformar, från F2P spel, men inget krav.

Vi letar efter dig som älskar spelutveckling och som är dedikerade och innovativa. Arbetsmiljön är platt och allas idéer och talesätt räknas. Vi söker människor som vill vara de bästa i världen. Som utvecklare vill du förstå hela tech stacken, har bra analytiska förmågor, skriver välstrukturerad kod och har en känsla för vad som gör ett bra spel.

Villkor

Omfattning: Heltid
Ort: Centrala Stockholm
Arbetstider: 08-17 flex
Start: Omgående enligt ök
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0722661841
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 nov 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är specialiserade på kombinationen av argumented reality, platsbaserade tjänster och massivt multiplayer onlinespel för att skapa nästa generationens mobilupplevelse.
Företaget grundades i Stockholm 2015 och är idag över 200 personer i flera länder. Här samlas de bästa mobilapputvecklarna och de bästa ingenjörerna inom 3D- visualisering, förstärkt verklighet, geografiska informationssystem och simulering i realtid. Deras vision är att slå samman den verkliga världen och den imaginära världen med hjälp av förstärkt verklighet för att skapa fantastiska mobilspel. Du kommer att sitta på kontoret i Stockholm med ett helt fantastiskt team på 20 personer.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.