Junior innesäljare med intresse för teknik sökes!

Junior innesäljare med intresse för teknik sökes!

Är du i början av din karriär och vill utvecklas inom försäljning och tekniska lösningar? Då är detta en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk försäljare kommer du att få ta rygg på de seniora kollegorna och växa in i rollen. Du lär dig produkterna, följer med på kundbesök och lär dig att sätta ihop kundanpassade offerter. Arbetsuppgifterna innebär att skapa kundanpassade lösningar för tillverkande företag och förstå deras problematik i den dagliga verksamheten. Målet är att kunna visa kunderna vilka besparingar man kan göra genom den tekniska lösningen som du skissar upp.

På sikt kommer du att göra egna kundbesök och sälja in de tekniska lösningarna med hjälp av program så som AutoCAD. Man kommer att få full utbildning och handledning när det kommer till företagets produkter, men ett intresse och förståelse av teknik är ett stort plus i kanten.

Din profil

För att passa in i rollen har du:
Erfarenhet inom försäljning
Goda kunskaper i Svenska och Engelska, både i tal och skrift
Körkort B

Meriterande:
Kunskaper/ utbildning inom teknik
Erfarenhet inom teknik, mekanik eller maskin
Kunskaper i tyska
Erfarenhet av att arbeta inom produktion

Vår kund lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna för denna roll, därför är det viktigt att du är: Ödmjuk, vetgirig, teknikintresserad och förstår vikten av god service. Du har lätt för att kommunicera med andra och gillar att bygga relationer. Du har ett öga för detaljer och är intresserad av att hitta bästa tänkbara tekniska lösning som även är kostnadseffektiv. har du intresse för ergonomi i produktion är det ett stort plus!

Villkor

Start: September
Omfattning: Heltid
Ort: Södra Stockholm
Arbetstider: 8-17 med flex

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Mer info
Kontaktperson Maria Helmer
Telefon 0723-016681
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 okt (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget tillverkar transportörer inom industrin. Det rör sig exempelvis om band, robotar och banor till olika tillverkningsindustrier. De är 17 anställda varav merparten arbetar i verkstaden. Företaget har stora och stabila kunder som de hjälper med individuella lösningar.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.