Junior projektplanerare sökes till managementbolag!

Junior projektplanerare sökes till managementbolag!

Vi söker dig som har studerat management eller industriell ekonomi för en tjänst som projektplanerare till vår kund XER Management

Sök redan idag, urval sker löpande!

Rollen

I rollen som junior projektplanerare kommer du i ett nära samarbete med en senior kollega att planera och koordinera stora projekt inom infrastruktur i Stockholm. Du får en unik möjlighet att snabbt lära dig projektstyrningsyrket och arbeta på ett ledande företag inom planeringstjänster med erfarna kollegor som stöd. Klassiska arbetsuppgifter är; etablera projektstrukturer, planera aktiviteter i projektet, sätta och hålla deadlines, följa upp milstolpar, sammanställning av projektplanering, strukturera delmål och uppföljningar, stötta projektledare och projektgrupp, förmedling av information i projekten samt kostnadsuppföljning.

Vi tror på att du brinner för projektledning, har lätt att ta för dig och är trygg i dig själv.

Några nyckelord som vi letar efter för tjänsten är; Struktur, trygghet och relationsorienterad!

Mer information om tjänsten ges vid en eventuell intervju.

Om företaget:

XER management är experter på styrning, planering och uppföljning av stora projekt, program och portföljer. Deras affärsidé är att hjälpa uppdragsgivare i privat och offentlig regi att ha kontroll över funktion/kvalitet, tid, kostnader och resurser så att projekt och verksamheter når sina mål. Det kan vara projekt som bygget av ett nytt sjukhus, en ny järnvägssträcka som ost- och västlänken eller en strukturerad hantering av en verksamhets samtliga projekt och strategiska investeringar.

Inom styrning och planering har de ett brett erbjudande med specialistkonsulter, utbildare och tekniska specialister inom systemstöd och integrationer.

Bolaget sysselsätter idag ett 30-tal erfarna och seniora konsulter som länge jobbat tillsammans i tidigare anställningar och delar en gemensam värdegrund att vara ännu bättre, roligare och tryggare!

Din Profil:

Krav:

- Högskoleexamen från Industriell ekonomi eller Management.

- Svenska och engelska i tal och skrift

- Körkort B
För att passa i rollen som projektplanerare bör du vara en ambitiös och driven person som tar eget ansvar för att utvecklas. Du är noggrann, analytisk och jordnära och behåller lugnet vid ett högt tempo. Du trivs i ett nära samarbete med både kollegor och kunder, och hittar nya vägar för att lösa de problem som uppstår. Vi ser också att du är kommunikativ och bra på att ta tag i saker. Meriterande är ett stort teknikintresse

Välkommen att ansöka om du känner att du passar in på ovan.

Om Framtiden

Framtiden finns till för att vi vill hjälpa alla till ett utvecklande, glädjefyllt och meningsfullt yrkesliv!

Vi strävar efter att det ska bli lättare för alla att hitta nästa kollega och jobb. Med nyfikenhet och glöd ska vi ständigt förenkla vägen och hjälpa alla, mot nästa utmaning.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom de Talanger som vi förmedlar.

För denna roll kommer du bli anställd via Framtiden under en inledande period, mer om detta ges vid intervju.

Villkor: Heltid, tillsvidare

Ort: Stockholm

Start: Omgående
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 19 juni 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.