Junior projektör till ledande teknikkonsultbolag

Junior projektör till ledande teknikkonsultbolag

Är du ingenjör med goda kunskaper och intresse för CAD? Vill du jobba som projektör på ett av svergies ledande teknikkonsultbolag inom samhällsbyggnad? Vi har tjänsten för dig - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som projektör hos vår kund kommer du att arbeta med att rita och utforma i CAD, där fokus ligger på väg och mark. Du kommer arbeta som konsult och kommer på sikt ha mycket kundkontakt.Har du goda kunskaper i CAD är detta en fördel för att du lätt ska kunna sätta dig in i olika uppdrag. Du kommer att få handledning men snabbt ta dig an egna uppgifter i projekten. Vidare kommer du in i en grupp som idag är 12 personer ocg arbetar inom väg, gata och mark.

Din profil

Krav:
  • Relevant teknisk utbildning, högskoleingenjör eller civilingenjör, ex. samhällsbyggnad
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • CAD-kunskaper
Meriterande:
  • Autocad (civil 3D & Novapoint), Microstation (Power Civil)
  • Erfarenhet av linknande arbetsuppgifter
Som projektör hos vår kund ska du vara social och framåt då du kommer att arbeta i en roll som konsult. Du ska vara nyfiken och ha intresse för samhällsbyggnad för att snabbt ta dig an de nya uppgifterna.

Villkor

Placering: Stockholm, Kungsholmen
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Mån-fre 08-17 med flex

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 mars 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett nationellt och internationellt teknikkonsultbolag som erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. I Sverige erbjuder vår kund ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, geografisk IT och industri.

Gruppen du kommer tillhöra erbjuder attraktiva helhetslösningar inom väg- gatu- och markprojektering. De mer seniora arbetar med all slags markprojektering för bostads- och industriområden, samt vid olika infrastruktursatsningar. De arbetar med allt från förstudier, utredningar och projektering till att ta fram underlag för detaljplaner, bygghandlingar och kompletta förfrågningar.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.