Junior projektör till ledande företag!

Junior projektör till ledande företag!

Har du en YH eller-högskoleexamen? Är du en driven person som vill arbeta på ett ledande företag där du snabbt får lära dig projekteringsyrket?

Dina arbetsuppgifter

I rollen som junior projektör kommer du i ett nära samarbete med kollegor att arbeta med brokonstruktion i olika projekt. Du får en unik möjlighet att snabbt lära dig projekteringsyrket och arbeta på ett ledande företag inom projektering och konstruktion med erfarna kollegor som stöd. På sikt finns det goda utvecklingsmöjligheter där du kan växa in i i rollen och arbetsuppgifterna.

Din profil

Krav:
  • YH- eller högskoleutbildning inom relevant område
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet inom anläggning eller konstruktion
  • Revit
  • Tekla
Som person har ett stort intresse för CAD och modellering i 3D och har viljan att vara med att utveckla avdelningen. Du är nyfiken och har driv och viljan att lära dig.

Villkor

Start: Augusti
Placering: Stockholm.
Omfattning: Heltid

Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonsdatum. Sök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Maria Helmer
Telefon 0723-016681
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett ledande konsultföretag som skapar mervärde för kunder och samhället i stort genom deras helhetssyn. De är verksamma inom flera områden bygg/fastighet, infrastruktur, industri och miljö.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.