Junior programmerare med stora utvecklingsmöjligheter

Junior programmerare med stora utvecklingsmöjligheter

Vill du växa inom JAVA och vara en stor del i bolagets utveckling? Sök en spännande tjänst hos oss redan idag!
Just nu söker vi för kunds räkning en person med brinnande intresse för systemutveckling och som vill vara en del av ett expansivt företag med stora förändringar på gång.

Dina arbetsuppgifter

Ditt arbete är projektstyrt och du kommer att jobba som konsult ute hos kund för det aktuella projektet. Projekten varierar tidsmässigt och kan vara från 6 månader upp till några år. Du kommer främst att arbeta som backendutvecklare i språket JAVA, är du intresserad av frontend kan detta förekomma inom Javascript. De gemensamma nämnarna för projekten är Amazon, .Net, Javascript och Java.
Du kommer att börja din tid hos vår kund inhouse och arbeta med deras applikation för att bygga på ditt konsult-cv. Detta är både en webb- och mobilapplikation där serverdelen är Java och du kommer att arbeta med både iOS och Android.

Din profil

Vi söker dig som brinner för systemutveckling och har en ambition att bli riktigt duktig inom programmering. Som person är du driven och har ett intresse av att vara med och bygga upp ett företag där du har möjlighet att påverka förändringsprocesserna. Likväl som du älskar programmering är du en människokännare som är social och trivs med att vara ansiktet utåt för företaget ute hos kund.

Skallkrav
Högskoleutbildning inom Data/IT
Kunskaper inom Java
Stort intresse för programmering
Uppvisa projekt från exjobb el. hobbyprojekt
Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
Erfarenhet av Programmering från arbete eller praktik
Kunskaper inom Javascript och .Net

Villkor

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Anställningsform: Heltid, tillsvidare
Ort: Stockholm
Omfattning: Heltid, mån-fre 8-17

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, ansök redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett renodlat IT-konsultbolag med systemutveckling som specialitet. De har kontor i Linköping och Stockholm och är nu i en spännande expansiv fas. De står i startgroparna för att starta ett dotterbolag för unga talanger som brinner för systemutveckling och vill vara med och forma bolaget. Det finns stora utvecklingsmöjligheter både i form av att anta nya större projekt men även inom bolaget som att utveckla arbetsprocesser och vara delaktig i rekrytering. Visar du framfötterna och vill vara med och forma bolaget, finns alla möjligheter till det.
På Stockholmskontoret finns 7 systemutvecklare som är ett familjärt gäng som tycker om att gå ut och äta middagar och ta en AW tillsammans, kontoret är placerat på Kungsholmen.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.