Junior processingenjör till läkemedelsbranschen - Bjerking

Junior processingenjör till läkemedelsbranschen - Bjerking

Vill du arbeta på Sveriges äldsta medarbetarägda teknikkonsultbolag? Har du erfarenhet från läkemedelsindustrin och vill nu ta nästa kliv?

Dina arbetsuppgifter

Som junior Processingenjör hos Bjerking kommer du att tillhöra ett team konsulter som sitter ute hos företagets kunder i region Uppsala. Du kommer att jobba med att supportera den vardagliga verksamheten med avvikelseutredningar, uppdatera rutiner och jobba med change control. Vidare kommer du att jobba med:
  • Kvalificeringsprotokoll
  • Utvärdera och implementera nya produkter/tekniker
  • Skala upp och ner produkter
Som junior kommer du att få hanledning men förväntas att jobba ganska självständigt från start.

Din profil

Skallkrav:
  • Hög eller Civil-ingenjör inom relevant fält
  • Ca 1 års erfarenhet från Läkemedelsbranschen
  • Kunskap inom GMP
Som junior blir dina personliga egenskaper väldigt viktiga. Vi söker efter dig som är social och kommunikativ, duktig på att ta initiativ och kunna jobba individuellt. För rätt person kan detta bli en fantastisk möjlighet då du har ett stort team av seniora kollegor som besitter på mycket kunskap!

Villkor

Start: Årsskiftet alt enligt överenskommelse
Ort: Region: Uppsala
Arbetstider: Kontorstider, varierande
Omfattning: Heltid
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0722661841
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 dec 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bjerking är Sveriges äldsta medarbetarägda teknikkonsultföretag, vilket innebär att du som anställd kommer erbjudas aktier i företaget. De är heltäckande inom bygg och anläggning och erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom samhällsbyggnad. De har en stor verksamhet med ca 400 medarbetare och är verksamma inom flera områden. I denna tjänst så kommer du att vara inom deras område för Life Science där de är 20 seniora kollegor, så här kommer du in som gruppens första junior. Du kommer att jobba hos Bjerkings kunder som Processingenjör.
Mer information ges ut vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.