Junior mjukvaruutvecklare till internationellt bolag

Junior mjukvaruutvecklare till internationellt bolag

Har du ett stort intresse för C & C++ samt Linux, och ett intresse för både mjukvara och hårdvara? Vill komma in i en junior roll till ett team med stort driv och engagemang?
Skicka din ansökan idag då urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

Som junior utvecklare kommer du arbeta inhouse och agilt (SCRUM) i ett erfaret R&D-team på ett företag som konstruerar och säljer fiberoptisk nätverksutrustning.läsa på i olika datablad, systemera, designa och implementera mjukvara. Vidare kommer du att utveckla olika gränssnitt för att kunna kommunicera med olika optiska moduler och nätverksenheter. Det ingår även att utföra kodgranskning, dokumentation och olika funktionstester, samt verifieringstester för att se om mjukvaran och hårdvaran samarbetar med varandra enligt kravspecifikation

Din profil

Skallkrav:
  • Civilingenjör / Högskoleutbildning med inriktning mot data/it
  • C/C++ Kunskaper
  • Linux
  • Engelska i tal och skrift
  • Tekniskt intresserad
Meriterande.
- Projektarbete inom C/C++

För vår kund är det viktigaste med rätt inställning och driv! Är du prestigelös, nyfiken av dig och har viljan att alltid driva saker framåt samt en energispridare? Då kommer du passa perfekt in detta gäng!

Som person bör du inte vara rädd för att fråga om råd / hjälp du kommer alltid erbjudas hjälp utav dina kollegor

Villkor

Start; November eller enligt överenskommelse
Ort: Stockholm Liljeholmen
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8-17
Mer info
Kontaktperson Max Adsjö
Telefon 0722 31 18 78
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 dec 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en global leverantör av paketbaserade optiska nätlösningar. Kunden sitter i Liljeholmen och är i Sverige ca. 200 anställda.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.