Junior mjukvaruutvecklare sökes till finansiell koncern!

Junior mjukvaruutvecklare sökes till finansiell koncern!

Vi söker en mjukvaruutvecklare som brinner för utveckling! Vi letar efter dig med en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom "data sience" eller liknande som vill skapa "edge" till din karriär inom bank och finans!

Urval sker löpande, så vänta inte med ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Du som junior utvecklare kommer ingå i ett team om ca 10 erfarna utvecklare. Teamet jobbar i sin helhet med att analysera och validera risker på marknaden internt och externt. För att klara av just detta behövs mjukvaruutvecklingen och tekniken, där kommer du in i bilden.

Vi letar efter en talang som vill börja sin karriär som "quantitative developer" hos vår kund. Som utvecklare kommer du var med i hela kedjan, från analys och validering, till modellering och uppbyggnad, nya gränssnitt med mera. Vi tror att du brinner för att jobba efter " best practices" samt har ett intresse för finanisella instrument, utveckling och matematik.

Tjänsten innebär en introduktionsplan med seniora kolleger för att lära och komma igång. Vår kund går mot ny teknik och framtiden, vi ser gärna att du även har ett intresse här!

Din profil

Skallkrav:
* Högskola eller civilingenjör Datavetenskap eller liknande
Engelska i tal och skrift
* Goda kunskaper i något av följande: Phyton, Java, C#, C++

Vi ser att du har ett stort intresse för mjukvaruutveckling och att du drivit projekt vid sidan av studierna alternativt har erfarenhet.
Du är backend-inriktad och har ett av ovan språk som huvudspråk.

Meriterande:
  • Relevant erfarenhet
  • Versionshantering, GIT
  • Agilt arbetssätt
  • Molnbaserad utveckling
  • Google cloud
  • Azure
  • AWS
  • Databasutveckling
Som person är du kommunikativ och vågar ta för dig. Vi tror att du har en finansiellt intresse och samtidigt brinner för utveckling.

Villkor

Ort: Centrala Stockholm
Omfattning: Heltid
Start: Omgående enl. ök
Mer info
Kontaktperson Mathilda Boethius
Telefon 0735168979
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 okt 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är en ledande nordisk finansiell koncern, som ända sedan starten för 160 år sedan vägletts av en stark övertygelse om att människor med entreprenöriellt tänkande liksom innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld. Företaget vill göra det möjligt för människor att uppnå sina ambitioner och lyckas i såväl goda som svåra tider. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder de ett stort spann av finansiella tjänster och rådgivning.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.