Junior lagerarbetare sökes till ett spännande ingenjörföretag

Junior lagerarbetare sökes till ett spännande ingenjörföretag

Nu söker vi för kunds räkning en driven lagerarbetare tekniskt intresse till ett spännande företag med. Är du en lyhörd, strukturerad och noggrann person som tycker om att hålla ordning omkring dig? Tycker du om att ta egna initiativ och vill du vara med och utveckla och effektivisera din arbetsplats? Sök då redan nu, urvalet sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som lagerarbetare kommer du att vara kontakten mot kunder och speditörer. Du kommer att ta hand om in- och utleveranser, för att sedan bocka av det arbete som du har slutfört i företagets ärendehanteringssystem.
Detta är ett laget för mätteknologi och det är därför ett litet lager med mindre tekniska delar man kommer att ansvara över. Under in leverans så kommer du att se möta kunder och ta emot orders som kommer till företaget, packa upp delarna och placera dem i rätt behållare. Under utleverans så ansvarar man för att paketera rätt tekniska delar för kunderns order.

Din profil

Skallkrav:
  • Tekniskt intresse
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Vi söker dig med tekniskt intresse som är driven och noggrann och som vill vara med och effektivisera på din arbetsplats. Då du arbetar nära både kunder och kollegor är det viktigt att du är social och öppen som person.

Villkor

Start: Omgående/ eller Augusti
Ort: Älvsjö
Omfattning: Heltid (8-17)

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0707722459
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 juli (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett familjeägt företag med cirka 45 anställda. Huvudkontoret ligger i ljusa härliga lokaler i utkanten av Stockholm. Företaget är av ledande leverantör inom mätutrustningsteknologi med ett stort antal företag som kunder och användare. Deras lösningar har levererats för användning i många nyckeluppgifter inom bygg- och anläggningsprojekt. Sigicom designar, utvecklar, producerar, kalibrerar, utför service, säljer och hyr ut mätutrustning. Företaget utvecklar och säljer även webapplikationer.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.