Junior kyltekniker med bakgrund från kylteknik sökes!

Junior kyltekniker med bakgrund från kylteknik sökes!

Har du en utbildning inom kylteknik, har du kylcertifikat och är på jakt efter en spännande och varierande tjänst? Vi söker nu tillsammans med vår kund en självgående kyltekniker till Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

Som kyltekniker hos vår kund startar du din dag hemma och åker direkt ut till den kunden du ska hjälpa för dagen. Du kommer att hantera avtalsservice, reparationer samt nyinstallationer av kylaggregat främst mot datamiljöer men även mot industri samt sjukhus och flygplatser. Du kommer att ha en mentor under första tiden du går med för att sedan ta dig an egna kunder som du ansvarar över. Det är en varierad roll i ett bolag och en bransch som växer vilket gör att dom kan erbjuda bra framtidsmöjligheter.

Din profil

Vi söker dig som är tekniskt lagd samtidigt som du trivs bra i kontakten med kunder. Som person är du serviceminded och trivs med att arbeta i en självgående roll.

Krav:
  • Utbildning inom kylteknik,
  • Kylcertifikat
  • Körkort B
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Erfarenhet av liknande arbete

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm

Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 okt 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med att säkra tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Dom designar, bygger och driver sina kunders tekniska infrastruktur med fokus på energieffektivitet. Företaget har idag ca 500 anställda och finns på flera orter i landet. Du kommer att ingå i teamet för Stockholm och kontoret i Bromma. Företaget är under tillväxt då branschen går framåt och vill därmed utöka sitt team med kyltekniker. Vår kund erbjuder en rolig och varierande arbetsplats med bra förmåner och tillgång till egen servicebil.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.