Junior konstruktör till konsultuppdrag i Stockholm

Junior konstruktör till konsultuppdrag i Stockholm

Nu söker vi dig som är redo att starta din karriär som teknikkonsult och arbeta i spännande och varierande projekt inom konstruktion. Är du maskiningenjör eller har annan teknisk högskoleutbildning?

Skicka din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Junior konstruktör kommer du att börja direkt i ett uppdrag ute hos kund och arbeta med bärande konstruktion och rörkonstruktion på företaget. Du kommer under inledande period gå bredvid en erfaren kollega för att lära dig hur processen går till. Som konstruktör kommer du att vara med i hela processen. Du kommer arbeta i stora projekt och det finns goda utvecklingsmöjligheter i rollen.

Din profil

Vi söker dig som är nyutexaminerad ingenjör och vill arbeta med konstruktion. För att passa i konsultrollen tror vi, förutom att du är praktiskt lagd, att du har ett driv att lära dig nya saker och har en kommunikativ förmåga.

Krav:
  • Högskole- eller civilingenjörsexamen inom maskin, mekanik eller annan teknisk utbildning
  • Körkort B
  • Engelska
  • Svenska
Meriterande:
- Praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Villkor

Start: Augusti
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Nynäshamn

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonsdatum. Sök redan idag, eller tipsa en vän som du tror hade passat i rollen!
Mer info
Kontaktperson Maria Helmer
Telefon 0723-016681
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett globalt teknikkonsultbolag med 11 000 anställda i 26 länder. På huvudkontoret i Göteborg arbetar ca 170 ingenjörer verksamma inom fordon, industri, marin/offshore och medicinteknik. Företaget har specialiserat sig på mekanisk konstruktion och provning mot fordonsindustrin, och har ett eget testcenter för att hjälpa dess kunder i olika projekt.

I Stockholm är dem under tillväxtfas och här ges möjligheten att vara med att starta upp Stockholmskontoret från grunden och växa med uppgiften.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.