Junior hårdvarudesigner till Ericsson sökes!

Junior hårdvarudesigner till Ericsson sökes!

Är du en lösningsorienterad person som trivs med att arbeta i grupp? Vill du starta din karriär på ett stort globalt telekomföretag? Nu har vi en spännande chans för dig!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer jobba i en grupp bestående av de bästa elektroingenjörerna i landet, som du har en chans att lära av. Du kommer i början av din tid på företaget ha stöd av en mentor i form av en senior kollega för att få de bästa möjligheterna att lyckas i rollen. Totalt är gruppen på ca 50 personer som jobbar med att utveckla, simulera och testa radiofrekvenseffektförstärkare. Tjänsten innebär mycket tid i labb- eller simuleringsmiljö där du kommer ha en kravspecifikation att verifiera och optimera emot. Efter att testning/simulering och verifiering har skett kommer du även att sammanställa resultatet i form av dokumentation.

Din profil

Krav:
  • Relevant teknisk utbildning från högskola där du läst om mikrovågsteknik
  • Engelska i tal och skrift
  • Kunskaper inom AFS, HFSS och AWR
  • Ha kännedom om spektrumanalysatorer, signalgeneratorer samt nätverksanalysatorer
  • Starkt intresse för hårdvarudesign/radiodesign
  • Starkt intresse för simulering och arbete i labbmiljö
Meriterande:
  • Civilingenjör
  • Svenska i tal och skrift
  • Relevant exjobb/sommarjobb
  • Erfarenhet av lödning och arbete i labbmiljö
Som person är du nyfiken och har viljan att lära sig samt tycker om att arbeta i grupp. Du brinner för teknik och för att utveckla, testa och simulera.

Villkor

Ort: Stockholm, Kista
Omfattning: Heltid, måndag-fredag
Start: Omgående enligt överenskommelse
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 jan 2021 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett stort globalt bolag med kärnverksamhet i radio, kärnnät, transmission samt telekomtjänster. De är idag verksamma i över 180 länder. Mer information ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.