Junior energiingenjör mot fjärrvärme

Junior energiingenjör mot fjärrvärme

Är du nyfiken på konsultbranschen, är vetgirig och vill jobba inom energisektorn? Nu har du chansen att få starta din karriär på ett ledande företag inom sin bransch placerat i hjärtat av Södermalm. Missa inte chansen - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som junior energiingenjör hos vår kund kommer du att ingå i en blandad grupp med både juniora och seniora kollegor. Arbetsområdet har en stor bredd och du kommer att medverka i projekteringsuppdrag inom fjärrvärme/fjärrkyla. Uppdragen omfattar hela kedjan från tidiga utredningar till detaljprojektering. Kontroll- och besiktningsuppdrag förekommer och man får vara en del i hela projektet. Du kommer initialt att jobba mycket i AutoCAD och under en inledande period gå parallelt i uppdrag med seniora kollegor för att på sikt axla mer och mer eget ansvar.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant teknisk utbildning från högskola förslagsvis mot energi/VA/Fjärrvärme
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
  • Kunskap av CAD-program från utbildning alt. eget intresse
Meriterande:
  • B-körkort
  • Relevant arbetslivserfarenhet
Som person är du lättsam och social, drivs av att vilja veta och testa dig fram samt har en ödmjuk inställning. Du har kanske rest eller pluggat på annan ort och är van att fatta egna beslut i en omväxlande miljö. Din styrka är din nyfikenhet och att du gillar utmaningar. Du ser lösningar på problem och är innovativ. Arbetet kräver ibland arbete på annan ort varför du måste kunna vara flexibel med övernattning och resor.

Villkor

Arbetstider: Mån-fre 8-17 med flex
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Augusti 2018 eller enligt överenskommelse
Placering: Stockholm, Södermalm

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen - ansök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Anja Widell
Telefon 0722-02 55 36
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 mars (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt kundföretag är ett globalt teknikkonsultföretag som bland annat verkar inom områdena Byggnad, Energi, Olja & Gas, Business support och Management Consulting. De är idag 15 000 anställda med kontor i 35 länder. I Sverige är de drygt 2000 medarbetare på ett 30-tal kontor och vill nu utöka ett av sina team inom energi med en junior kollega.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.