Junior elektronikkonstruktör till världsledande bolag sökes!

Junior elektronikkonstruktör till världsledande bolag sökes!

Är du en problemlösare med analytisk förmåga som gillar att samarbeta? Vill du arbeta på ett av globalt företag som är en av dom största i sin bransch? Då har vi en spännande chans för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som elektronikkonstruktör hos vår kund kommer du att arbeta med utveckling av kretskort. Du kommer jobba med metodutveckling och skapande av kretsscheman i ett tidigt stadie när kretskorten skapas. Datamängden är stor och utmaningen är att om formatera och testa innehållet så att det bli användbart för konstruktören som senare skall ta vid och sätta in detta i ett större schema.
När uppdraget startat kommer du att gå bredvid en mer senior kollega och få en gedigen introduktion i arbetet.

Din profil

För att lyckas och trivas i tjänsten ser vi att du har
  • relevanta teknisk utbildning från högskola som elektroteknik, teknisk fysik eller datavetenskap
  • pratar flytande svenska och engelska
  • har någon erfarenhet av att hållit på med kretskort tidigare
  • kan något av språken C++, Pyton, Perl eller Ruby
Det är meriterande om du
  • arbetat ett par år som elektronikkonstruktör
  • har vana att arbeta i projekt
Som person ser vi att du har en god analytisk förmåga är en problemlösare som är nyfiken och vill komma in och lära dig nya saker.

Villkor

Ort: Stockholm, Kista
Omfattning: Heltid måndag-fredag
Varaktighet: tillsvidare
Start: mitten på januari 2021

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Sandra Carlsson
Telefon 076-1670328
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett stort globalt bolag med kärnverksamhet i radio, kärn-nät, transmission samt telekomtjänster. De är idag verksamma i över 180 länder och ger jobb åt 95 000 människor världen över. Denna tjänst är placerad på vår kunds högkvarter strax norr om Stockholm. Mer information ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.