Junior elektronikingenjör till globalt telekomföretag

Junior elektronikingenjör till globalt telekomföretag

Har du ett starkt intresse för hårvaru- samt radiodesign? Söker du efter ett varierande arbete i labbmiljö samt bakom skrivbordet? Vi har tjänsten för dig - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som junior elektronikingenjör hos vår kund kommer du att arbeta med en grupp som arbetar nära varandra. Tillsammans med en handledare kommer du att direkt sättas in i de projekt som gruppen står i just nu. Arbetsuppgifter under de inledande 6 månader kommer innefatta:
 • Testa
 • Simulera
 • Realisera stärkare
 • Sammanställa resultat utav utfört arbete
Arbetet kräver dokumentation över vad som genomförs och ska genomföras. Dokumentationen skrivs på engelska. Arbetet sker i labbmiljö och kräver god samarbetsförmåga.

Din profil

Skallkrav:
 • Relevant Civilingenjörsexamen inom tex Elektronik eller teknisk fysik (Det går bra om du tar examen i juni)
 • Engelska i tal och skrift.
Känt på något utav följande:
 • ADS
 • Microwave Office
 • HFSS
Det är viktigt att du har ett starkt intresse av hårdvarudesign/radiodesign och intresse för simulering och arbete i labbmiljö.

Meriterande:
 • Kunskaper i Matlab
 • Praktisk erfarenhet från liknade, exempelvis från sommarjobb eller extrajobb
 • Erfarenhet av lödning
 • Svenska i tal och skrift
För att trivas i rollen som elektronikingenjör krävs det att du är en noggrann person som tar ansvar över dina uppgifter och har ett driv och viljan att lära dig. Du är öppen för en mångkulturell miljö och samarbetar bra i grupp.

Villkor

Arbetstid: Mån-fre 8-17
Startdatum: Enligt överenskommelse mellan april-aug
Omfattning: Heltid, 6 månader med stora möjligheter till förlängning

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsätttas innan sista ansökningsdagen!
Mer info
Kontaktperson Anja Widell
Telefon 072-02 55 36
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 juli (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett stort globalt telekomföretag. För denna tjänst kommer man arbeta på en avdelning som består av två grupper. Det är ca 15 personer i varje grupp. Avdelningen är fylld med elektronik/teknisk fysik ingenjörer som utvecklar/testar/simulerar radiofrekvensförstärkare. Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.