Junior ekonomiansvarig till företag inom musikbranschen!

Junior ekonomiansvarig till företag inom musikbranschen!

Har du erfarenhet av arbete med ekonomi och vill ta chansen att kliva in i en roll där du på sikt kommer få ta över huvudansvaret för ett helt bolag? Då har vi rollen för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiansvarig hos vår kund kommer du att hantera den dagliga ekonomin för det svenska kontoret, däribland ingående och utgående fakturor och betalningar. Då ekonomi blir en ny funktion i Sverige arbetar du mot företagets norska ekonomiavdelning samt får växa in i att ta ett huvudansvar för ekonomin i Sverige där du kommer få arbeta med allt från fakturering till bokslut och budgetering.

Din profil

Vi söker dig som är en doer! Du ser vad som behövs göras och tar omedelbart tag i det. Som person är du social och framåt, du trivs i en organisation med ett öppet klimat och bidrar gärna med dina egna inputs i olika frågor.

Krav:
  • Relevant YH- eller högskoleutbildning
  • Några års erfarenhet av ekonomiarbete
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Kunskpar inom Visma
  • Intresse för HR-administration
Villkor

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Jennifer Pettersson
Telefon 072-240 81 84
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en av de ledande distributörerna av ljudsystem och musikrelaterade produkter i Sverige. De representerar flera av de största tillverkarna på marknaden och besitter stor kunskap inom området. Företaget har idag 12 anställda men är i en tillväxtperiod därav kommer en ekonomifunktion bli otroligt viktig framöver. Du erbjuds att vara med på en spännande resa där du får vara med och bygga upp en helt ny funktion och därmed driva bolaget framåt. Du kommer att erbjudas kompetensutveckling och utbildningar för att du ska kunna gå framåt i din roll på det sätt du vill. Företaget har en platt organisation och en väldigt öppen miljö där alla får komma till tals. Dem erbjuder bra anställningsvillkor och förmåner.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.